Fabrika mernih transformatora Zaječar doo

Fabrika mernih transformatora Zaječar doo

O kompaniji

Fabrika mernih transformatora (FMT) Zaječar, osnovana je 1969 god, od kada je prisutna na tržištu elektroopreme sa fokusom na konstantno poboljšanje kvaliteta i proširivanje asortimana svojih proizvoda, a koje karakteriše dugotrajan, stabilan rad u svim uslovima eksploatacije. Kombinovanjem teorijskog znanja, praktičnog iskustva i moderne tehnologije uspeli smo da rešimo mnoge praktične probleme koji se javljaju u električnim sistemima i na taj način odgovorimo zahtevima naših kupaca.
Privatizacijom FMT Zaječar počinje intenzivnija investiciona ulaganja, a s ciljem da praćenjem svetskih trendova dođemo do savremenijih proizvodnih procesa, konkurentnijih i kvalitetnijih proizvoda, što ostvarujemo nabavkom nove opreme, uvođenjem najsavremenijih materijala u izradi proizvoda, osvajanjem novih tehnologija, kao i konstantnom brigom o zaposlenima.
Fabrika mernih transformatora Zaječar danas zapošljava 182 radnika, a od toga 29 sa visokom stručnom spremom i 14 sa višom stručnom spremom.
Osnovni cilj našeg poslovanja je da svi naši kupci budu u potpunosti zadovoljni sa našim proizvodima i uvek smo spremni za svaki vid saradnje.

Kontakt

Fabrika mernih transformatora Zaječar doo

  • Stražilovska 57
  • Zaječar
  • Srbija
  • PIB: 101327055
  • Matični broj: 07147368
  • Broj zaposlenih: 51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.