Ferdinand Bilstein South East Europe-logo

Ferdinand Bilstein South East Europe

Individually Strong, Unbeatable as a Team

Ferdinand Bilstein South East Europe-bg

O kompaniji

Kompanija Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o. osnovana je 2003. godine kao ćerka firma nemačke firme
Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG, porodične i nezavisne kompanije specijalizovane za proizvodnju i
prodaju rezervnih delova za putnička i komercijalna vozila.

Kompanija Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG je osnovana 1844. godine u Enepetalu, Nemačka. 2012. godine predstavljen je bilstein group, krovni brend pod kojim su ujedinjeni međunarodno poznati i renomirani brendovi febi, SWAG i Blue Print. Ovi brendovi su sinonim za visok kvalitet, pouzdanost i preciznost ugradnje.

Ukupan proizvodni portfolio grupacije sastoji se od preko 60.000 različitih proizvoda. Ovaj jedinstveni portfolio
dopunjen je praktično orijentisanim uslugama i rešenjima koja su posebno dizajnirana kako bi olakšala rad nezavisnim auto-servisima.

Prisutni u više od 70 zemalja, kroz svoja predstavništva ili preko pažljivo odabranih zastupnika.
Konstantan rad na proširenju portfolija, ekspertiza stečena u proizvodnji delova, stroga kontrola kvaliteta,
​orijentisanost na kupca i izuzetna logistika su ono što nas  posebno izdvaja na nezavisnom tržištu auto-delova.
Ferdinand Bilstein South East Europe d.o.o, sa sedištem u Beogradu, upravlja poslovanjem kompanije Ferdinand Bilstein u Jugoistočnoj Evropi i to na sledećim tržištima: Mađarska, Rumunija, Moldavija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija, Bugarska, Albanija, Grčka i Kipar.

Beneficije

Nagrade, bonusi, pokloni

Obuke, konferencije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Obezbeđena oprema za rad

Organizovan prevoz

Rad od kuće

Obezbeđen parking

Godišnji odmor i slobodni dani

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

febi bilstein-logo

febi bilstein

febi bilstein – Soulutions Made in Germany

​febi je jedan od vodećih brendova na nezavisnom tržištu auto-delova. Od svog lansiranja 1923. godine febi predstavlja sinonim za kvalitet, pouzdanost i preciznost ugradnje.
Proizvodni portfolio sačinjen je od preko 37.000 rezervnih delova za sva evropska putnička i komercijalna vozila. Glavne grupe proizvoda su delovi trapa, gumeno-metalni delovi i komponente motora.
febi proizvodni portfolio se stalno širi kako bi novi proizvodi bili dostupni na nezavisnom tržištu rezervnih delova što je pre moguće.
Kompanija Ferdinand Bilstein i brend febi među prvima su podržali proizvodnju rezervnih delova čiji je kvalitet podjednako dobar ili viši od kvaliteta originalnih delova – a sve u interesu korisnika širom sveta.

SWAG-logo

SWAG

SWAG - Best Choice for Spare Parts

​SWAG auto-delovi prisutni su na tržištu više od 65 godina. Ovaj međunarodno priznat brend nudi više od 26.000 auto-delova čiji je kvalitet odgovara kvalitetu originalne opreme.
Asortiman Brenda SWAG pokriva sva nemačka i gotovo sva evropska putnička vozila. Glave grupe proizvoda su delovi trapa i razvod pogona motora.
Striktna kontroli kvaliteta čiji standardi često prevazilaze proizvođačke specifikacije glavna je snaga ovog  brenda. Pored auto-delova, SWAG kupcima obezbeđuje adekvatne tehničke informacije koje znatno olakšavaju ugradnju auto-delova.

Blue Print-logo

Blue Print

Blue Print – Right First Time

​Blue Print je pravi izbor ako želite visoko kvalitetne rezervne delove za azijska, američka i britanska putnička i laka komercijalna vozila.
Od 1994. godine kada je predstavljen na tržištu, Blue Print pomaže prodavcima auto-delova i auto-serviserima da zadovolje i nadmaše očekivanja kupaca. Naši inženjeri konstantno prate inovacije na tržištu i u potrazi su za novim proizvodima koji će biti dodati u portfolio kako bi se zadovoljili svi zahtevi tržišta.
Blue Print ponuda sastoji se od preko 23.000 proizvoda za profesionalnu popravku vozila. Glavne grupe proizvoda su kvačila, komponente kočionog sistema i filteri. 

Vesti i Blog

Kontakt

Ferdinand Bilstein South East Europe

Ferdinand Bilstein South East Europe

Društvene mreže

Adresa

Brđanska 412, 11232 Ripanj

Beograd, Srbija

Matični broj

17489739

PIB

102986950

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.