ICL Services and solutions d.o.o.

ICL Services and solutions d.o.o.

O kompaniji

ICL Services posluje na međunarodnom tržištu od 2006. godine. Jedna je od najvećih i najstarijih ruskih IT kompanija koja je trenutno u top 100 svetskih kompanija koje u oblasti outsourcing-a i ključni partner Fujitsu kompanije.
Danas kompanija “ICL Services” broji više od 1.000 zaposlenih koji uspešno sarađuju sa preko 80 krupnih klijenata iz 30 država sveta (Eurobank, Auchan, Kelly Services, British Petroleum, Australia Airline, Itella, Leroy Merlin), i pružaju usluge IT podrške 24 časa, 7 dana u nedelji na engleskom, ruskom, francuskom i nemačkom jeziku.Asortiman usluga kompanije “ICL Services” je koncipiran prema sledećim oblastima:
usluge, terenska podrška na teritoriji Rusije i zemalja članica ZND (Zajednice Nezavisnih Država), praćenje, transformacija i integracija IT infrastrukture i sistema, Izrada, implementacija i praćenje aplikacija, konsalting u oblasti IT i poslovanja. Dinamični smo, odlučni i pružamo širok spektar usluga nekim od najvećih i multikulturalnih kompanija na svetu, zbog čega toga smo veoma poštovani i neprekidno se trudimo da održimo naše standarde profesionalne izvrsnosti i etičkog ponašanja.

Kontakt

ICL Services and solutions d.o.o.

  • Bulevar Milutina Milankovica 11B-G
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109385836
  • Matični broj: 109385836

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.