Ipsylon d.o.o.

Ipsylon d.o.o.

O kompaniji

IT preduzeće „Ipsylon d.o.o." (Ipsilon) osnovano je u septembru mesecu 2007. godine kao odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim poslovnim softverom. Stabilan i kvalitetan softver u cilju optimalizovanja poslovnih procesa postao je preduslov rasta i razvoja svakog preduzeća.

Ambiciozno partnerstvo vrsnog programera i iskusnog poslovnog čoveka, uz mladalački polet desetak visokoobrazovanih mladih softverskih stručnjaka, imali su za rezultat programski paket AKORD spreman za svoju misiju kod klijenata. Osnovna poslovna orijentacija odredila je i strukturu korisnika AKORD-a, koju pretežno čine mala i srednja preduzeća.


Uporedo sa razvojem softvera, započet je rad na pripremi konsultantskih programa. Svrha njihovog kreiranja je podizanje nivoa organizacije i efikasnosti poslovanja svakog preduzeća u kojem je poslovni softver AKORD implementiran.


Ipsylon d.o.o. bavi se konsaltingom i razvojem poslovog softvera. Ovako ambiciozan zadatak zahteva tim stručnjaka različitih usmerenja. Znanje, iskustvo i energija obrazovanih i dodatno obučenih inženjera informatike, telekomunikacija, elektronike, ali i menadžera iskusnih u planiranju i sprovođenju poslovnih procesa, poslovnih konsultanata i ekonomista, predstavljaju naš najznačajniji resurs. Kako bi se odgovorilo na sve veće zahteve postojećih ili potencijalnih korisnika Akord-a, zapošljavanje stručnih kadrova različitog obrazovnog profila postalo je kontinuiran proces.

Kontakt

Ipsylon d.o.o.

  • Pere Popadića 7, 21 000 Novi Sad
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 105179164
  • Matični broj: 20328746
  • Broj zaposlenih: < 20
+381 (0)21 6412-000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.