La linea verde d.o.o.

La linea verde d.o.o.

O kompaniji

Grupacija La linea verde je evropski proizvođač svežih opranih salata, svežih čorbi, prirodnih sokova, sendviča i gotovih zdravih obroka. Italijanski je lider u obradi svežih proizvoda. Zapošljava preko 1000 ljudi u nekoliko evropskih država, prvenstveno Italiji, Španiji i Srbiji. La linea verde može da se pohvali iskustvom u poljoprivredi dugim 40 godina, iskustvom u obradi svežih proizvoda dugim 25 godina, iskustvom u sektoru prevoza i isporuke svežih proizvoda dugim 20 godina kao i iskustvom u pripremih gotovih zdravih obroka dugim 10 godina.
Garantovan kvalitet samih proizvoda potvrđuje lanac isporuke u poljoprivredi koji je integrisan i sertifikovan ali i kratak kako bi se obezbedila maksimalna svežina proizvoda.
Unutar kompanije se obrađuje 200 hektara modernih plastenika u 2 poljoprivredna gazdinstva, radi prevoz i distribucija sopstvenim voznim parkom, u pogonu je 5 proizvodnih jedinica i 3 komercijalna centra: Italija, Španija i Srbija. Kompletan lanac dostave je pod konstantnim stručnim nadzorom, dok lepeza proizvoda pokriva asortiman svežih salata u kesici, svežih obroka u kesici, čorbi pripremljenih po domaćim receptima koje stalno usavršava Sektor za istraživanje i razvoj proizvoda. 
 

Kontakt

La linea verde d.o.o.

  • Rumska 73
  • Dobrinci, Ruma
  • Srbija
  • PIB: 109247583
  • Matični broj: 21148865

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.