Legend World Wide-logo

Legend World Wide

Legend World Wide-bg

O kompaniji

  Kompanija EMINENT d.o.o  poznata je po svojoj robnoj marki "LEGEND WORLD WIDE", liderskom internacionalnom brendu na tržištu modnih proizvoda u kategoriji casual wear-a u našoj zemlji. Sa internacionalnim dizajnom i nepogrešivim kvalitetom mi dizajniramo stil odevanja savremenog čoveka koji zaslužuje svu sofisticiranost odevnog predmeta.
NAŠA VIZIJA: Legend World Wide kao sinonim kvaliteta na poziciji lidera u regionu. 
NAŠA MISIJA:  Da konstantno poboljšavamo naše proizvode i usluge kako bi što bolje zadovoljili potrebe potrošača. 
Ciljevi naše kompanije jeste kontinuiran rad na utvrđivanju potreba potrošača, kako bi ih što bolje zadovoljili. Unapređenje proizvoda i usluga u skladu sa potrebama potrošača i kompanijskom strategijom tržišnog nastupa. Stvaranje jakog i prepoznatljivog Brenda. Kao i kreiranje atmosfere zajedničke vizije, timskog rada, inovativnosti, motivisanosti i sigurnosti za sve zaposlene. Kompanija EMINENT je osnovana 1996. godine. U početku se bavila trgovinom, da bi 1996. godine započela proizvodnju tekstilnih proizvoda i stvorila danas veoma poznat brend, LEGEND WORLD WIDE. Za nepunih deset godina, kroz vrlo brz i dinamičan rast kompanija EMINENT je od male proizvođačke firme koja je u početku imala 37 zaposlenih, jednu proizvodnu radionicu i jedan prodajni objekat, postala lider na tržištu modnih proizvoda na ovim prostorima sa preko 70 specijalizovanih Legend prodajnih objekata u Srbiji, Crnoj Gori i Republici Srpskoj i 5000 kvadratnih metara proizvodnog i poslovnog prostora u okviru sedišta u Subotici. Mašine, oprema, kao i procesi proizvodnje su poslednja reč tehnologije i stalno se unapređuju.   Cilj nam je kvalitet i zato prilikom nabavke materijala i gotovih proizvoda sarađujemo sa velikim brojem zemalja širom sveta (Italija, Francuska, Turska, itd.). Više informacija možete pogledati ovde.

Beneficije

Organizovan prevoz

Nagrade, bonusi, pokloni

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Obezbeđena oprema za rad

Kompanijski popusti

Obuke, konferencije

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Prisustvo na tri tržišta-logo

Prisustvo na tri tržišta

Brend Legend World Wide već godinama unazad posluje na tržištu Srbije, ali i na tržištu Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Na domaćem tržištu brend Legend World Wide postoji na 23 lokacije, dok u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini postoje po četiri malorpodaje.

Online poslovanje-logo

Online poslovanje

Brend Legend World Wide bio je vodeći domaći brend u online poslovanju kada je među prvima na domaćem tržištu hrabro krenuo u korak sa svetskim trendovima i pokrenuo internet prodavnicu pre više od pet godina. Kako je intrner trgovina postala sve prisutnija, tako je i na tržištu Bosne i Hercegovine, kao i Crne Gore otvorena internet prodavnica kako bi potrošači u svakom trenutku mogli da pogledaju kompletan asortiman proizvoda i izvrše bezbednu i sigurnu kupovinu.

Legend club kartica-logo

Legend club kartica

Zadovoljni i srećni potrošači svakako da su jedna od najvažnijih karika u poslovanju svakog brenda. Svakako ko poseduje Legend club loyalty karticu uživa određene benefite i pogodnosti koje uključuju personalizovate rođendanske popuste, godišnje poklone i posebne akcije. Na taj način zaposleni u timu Legend World Wide-a iskazuju zahvalnost prema dugogodišnjim potoršačima koji ih prate kroz čitav razvoj brenda.

Kontakt

Legend World Wide

Legend World Wide

Društvene mreže

Adresa

Ber Imrea 3-5

Subotica, Srbija

Matični broj

08186162

PIB

100840231

Broj zaposlenih

101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.