Logo d.o.o.

Logo d.o.o.

O kompaniji

Logo d.o.o. je osnovan pre više od 28 godina, 20.02.1990. Počeli smo kao mala kompanija za održavanje i distribuciju telekomunikacione opreme. U to vreme, Logo je imao 4 zaposlena i naš glavni cilje je bio da napredujemo od distribucije i održavanja ka polju sistem integracije. U roku od nekoliko godina Logo je uspostavio proizvodnju napajanja za telefonske centrale i počeo da raste od telekomunikacija ka informacionim tehnologijama. Danas imamo 6 programa i na tržištu nas gledaju kao na jednog od lidera srpske IKT industrije. Imamo oko 130 zaposlenih i proizvodnju optičkih kablova.
Nastojali smo da oblikujemo kompaniju tako da možemo ponuditi kompletan opseg rešenja, usluga i proizvoda potrebnih za jednog poslovnog korisnika.
Jedan od glavnih stubova rasta kompanije su sistemi tehničke zaštite (STZ). Upravo u oblasti STZ-a, u proteklom periodu Logo je realizovao neke od najvećih projekata u čitavom regionu. Naš cilj je da Logo bude najbolji integrator sistema tehničke zaštite u Srbiji!

Logo je poznat po velikim, nacionalnim projektima kao što su digitalizacija školskog sistema, digitalizacija zdravstvenog sistema, mrežni sistemi za Poresku upravu, data centri za Vladu i Univerzitet, Telenor optička okosnica za šest gradova, izvođenje radova na izgradnji kablovskih, pristupnih i transportnih mreža za Telekom Srbije, sistemim komunikacija i tehničke zaštite za Ministrastvo pravde itd.
Dobro došli u našu porodicu!

Kontakt

Logo d.o.o.

  • Bulevar Aleksandra 261
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100291347
  • Matični broj: 07479468

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.