Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)-logo

Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)

Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)-bg

O kompaniji

PepsiCo Zapadni Balkan se izdvaja kao jedan od najznačajnijih proizvođača slanih grickalica u regionu Zapadnog Balkana. Naši Chipsy, Clipsy, Pardon i Gud spadaju u omiljene brendove celog regiona i ponosni smo što su postali deo globalnog PepsiCo portfolija.

Lokalni portfolio su proteklih godina dodatno obogatili i svetski poznati PepsiCo brendovi: ovsene pahuljice Quaker i najpoznatiji tortilja čips – čuveni Doritos. Krajem 2019. godine kao inovativna potkategorija u okviru zdravijeg segmenta lansiran je Chipsy Oven Baked. Iste godine, kompanija je preuzela i distribuciju najvećih globalnih brendova u segmentu bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton

Tokom 13 godina svog poslovanja na tržištu Zapadnog Balkana, nakon akvizicije Marbo Producta, kompanija PepsiCo je investirala u nove proizvodne linije, povećanje kapaciteta i proširenje portfolija, uslove rada i zaposlene, kao i platforme za zaštitu životne sredine. Proizvodnja se odvija u dve fabrike - u Magliću kod Bačkog Petrovca i u Laktašima kod Banja Luke, dok prihod od prodaje i obim izvoza pokazuju rast iz godine u godinu.

Pored investicija u proizvodnju i najviših standarda kvaliteta i bezbijednosti hrane, posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju. Zahvaljujući kontinuiranim unapređenjima uslova rada kompanija je već sedam godina zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, i četiri puta zaredom u Bosni i Hercegovini. Rezultati poslovne filozofije koja glasi “Pobjeđujemo sa svrhom” vidljivi su kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primjenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.
Za više informacija posetite www.pepsico.rs

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Zdravlje

Imamo obezbeđen EAP (Employee assistance program) za sve naše zaposlene i članove njihove porodice i domaćinstva, u okviru kog im je pružena podrška na sve teme koje se tiču zdravlja, medinskih problema, problema zavisnosti, psihološke podrške.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Dajemo veliki značaj zdravlju i sigurnosti naših zaposlenih, nudimo niz polisa osiguranja koje uključuju i dobrovoljno zdravstveno osiguranje kako naših zaposlenih tako i članova njihovih porodica.

Nagrade, bonusi, pokloni

Imamo izgrađen diferencirani sistem nagrađivanja, kojim postižemo našu želju da nagrađujemo najbolji učinak i slavimo zajednički uspeh.

Timska druženja

Kompanija PepsiCo organizuje različite timske aktivnosti, čak i u online okruženju. Pratimo situaciju, prilagođavamo organizaciju događaja i gradimo koherentne timove u skladu sa svim merama bezbednosti.

Obuke, konferencije

Redovno organizujemo obuke za naše zaposlene, kako one koje se tiču samog rada tako i nadogradnje znanja naših zaposlenih. Platforma „PEP U Degreed“ predstavlja online bazu učenja za sve PepsiCo zaposlene. Oni u svakom trenutku, bilo gde da se nalaze, mogu pronaći trening za sebe, bez obzira na to da li žele da razvijaju lične ili profesionalne veštine. To mogu biti video materijali, novinski članci, naučni tekstovi, prilagođeni svakom pojedincu. Razvoj zaposlenih je kultura koja se u PepsiCo godinama neguje, a uz veliki broj treninga ova platforma je jedan od glavnih alata koji se koristi u ove svrhe.

Porodica i roditeljstvo

U okviru EAP programa, za podršku zaposlenima, imamo 24h obezbeđenu podršku na sve teme koje se tiču porodice (odnosi, zasnivanje porodice, roditeljstvo, staranje i upravljanje kriznim situacijama u porodičnom okruženju). Takođe smo ponosni na činjenicu da kao kompanija isplaćujemo puni iznos zarade porodiljama i trudnicama tokom odsustva iznad zakonskog limita, a u skladu sa ostvarenom zaradom.

Wellness

Kroz Wellbeing programe, za naše zaposlene organizujemo veliki broj kampanja koje uključuju vođenje računa o zdravlju i fizičkoj pripremljenosti (Why Weight - kampanja za gubljenje kilograma; Ready, Step, Move... Give! - humanitarna kampanja gde kroz hodanje i fizičku aktivnost učestvujemo u PepsiCo humanitarnim akcijama; meQuilibrium - program koji pomaže našim zaposlenima da smanje stres, prevaziđu negativno razmišljanje i izgrade veću otpornost kod kuće i na poslu).

Hrana i piće

Obezbeđena hrana i piće kroz dotak za hranu, kantinu sa raznovrsnim izborom u okviru poslovnih prostorija, a takođe našim zaposlenim su na radnom mestu besplatno obezbeđeni svi naši proizvodi.

Proces selekcije

U kompaniji PepsiCo rad sa ljudima i talenti su u fokusu, pa je tako proces regrutacije i selekcije prvi korak u kreiranju iskustva kandidata. 

Naše otvorene pozicije možete pronaći na našem karijernom sajtu i na platformi Infostud. Nakon toga će vas naši regruteri kontaktirati, ukoliko ispunjavate uslove selekcije.

Prvi korak je intervju, koji možemo da organizujemo uživo, putem telefona, ili online, putem aplikacije Zoom, u skladu sa vašim mogućnostima. Postoji i opcija video intervjua, gde putem mejla dobijate pitanja i možete snimiti odgovore u vreme koje vama odgovara i na taj način nam pružate priliku da saznamo više o vašim interesovanjima, motivaciji i iskustvu.

Tokom razgovora i mi vama predstavljamo kompaniju, poziciju za koju ste aplicirali, tim kom biste se pridružili i sve ono što našu svakodnevnicu čini dinamičnom i uzbudljivom. Intervju je prilika da se upoznamo detaljnije i da naučimo više o vašim kvalifikacijama, kompetencama i dosadašnjim postigunićima.

U nekim situacijama, u zavisnosti od same pozicije, sledi assesment u vidu testiranja tehničkih znanja, MS office paketa, engleskog jezika, ili studije slučaja, na osnovu kojih dalje donosimo odluku o zapošljavanju.

Nakon obavljenog procesa selekcije zahvaljujemo se svim kandidatima i dajemo povratnu informaciju o učinku.

Svi zainteresovani mogu ostati u našoj bazi talenata za neke buduće prilike.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Kompanijski brendovi

Chipsy-logo

Chipsy

Chipsy je zvezda Marbo Product porodice brendova. Sve je počelo 1995. godine od Chipsy Classic-a, a družini Chipsy ukusa vremenom su se pridružili Pizza, Tzatziki, Rebrasti Slani, Chili, Hot i Pikant paprika. Oblici u kojima Chipsy ukusi dolaze iznenađuju nas od 1997. godine kada su se pojavili Chipsy Sticks, a za njima sledi deblje rezani čips za puniji ukus - Chipsy Domaćinski.

Kako je Chipsy uvek u dobrom društvu, njegova podrška stigla je i do Košarkaškog Saveza Srbije. Pored košarke, i fudbal ima bolji ukus uz Chipsy, pa ni utakmice Lige šampiona ne mogu da prođu bez omiljene grickalice. To može da potvrdi i Lionel Messi, globalni brend ambasador brenda Chipsy. Da ne manjka zabave, Chipsy je već nekoliko godina rado viđen gost i na Exit festivalu. 

Clipsy-logo

Clipsy

Novi oblik zabave koji svakodnevne zajedničke trenutke pretvara u nezaboravne momente stiže sa brendom Clipsy i šalje poruku „Oblikuj svoj svet“. Osluškujući potrebe potrošača, Clipsy donosi mnoštvo oblika i ukusa, a najpoznatiji su flipsevi, miksevi, kokice i pelet proizvodi. 

Pardon-logo

Pardon

Pardon je brend pečenih grickalica i lansiran je 2003. godine. Potrošačima donosi nežnost, ali i kvalitet, a njegov opus čine slani štapići, štapići punjeni kikirikijem, slane perece, ribice, ribice sa susamom, krompirov kreker i miksevi.

GUD-logo

GUD

Od 2006. godine, Gud je pokrenuo mnoga dobra druženja. Prženi GUD kikiriki, ali i pečeni i marinirani, kao i pistaći, blanširani badem, indijski orah i mix, u praktičnim pakovanjima, predstavljaju savršene grickalice za svaku priliku i čine tvoj dobar izbor.

Doritos-logo

Doritos

Kao prvi brend tortilja čipsa na svetu, sa tradicijom dugom više od 60 godina, Doritos je svakako jedan od najpoznatijih u portfoliu kompanije PepsiCo.
 
Namenjen svima onima koji su odvažni, samouvereni i dosledni sebi, Doritos tortilja čips zadovoljava sva čula.
 
Intenzivni ukusi i izuzetna hrskavost čine prepoznatljiv deo globalnog Doritos identiteta, sa kojim se polako ali sigurno upoznaju i potrošači na tržištima Zapadnog Balkana.

Quaker Oats-logo

Quaker Oats

Još davne 1877. godine „Quaker čovečuljak“ biva registrovan kao prvi zaštitni znak žitarica za doručak.
Osnivač Henry Parsons Crowell verovao je da kvalitet i pogodnosti Quaker proizvoda mogu uneti revoluciju u ishrani širom sveta.
Nakon više od 130 godina, Quaker postaje globalni brend, zastupljen na sedam kontinenata u 40 država.
Široki asortiman Quaker proizvoda namenjen je svima onima koji, uprkos brzom tempu savremenog života, žele zdrav izvor energije tokom čitavog dana.
Prepoznavši vrednost ovog brenda, kompanija PepsiCo ga 2001. godine uvrštava u svoj globalni portfolio, a od 2018. Quaker dolazi i na tržište Zapadnog Balkana.

Kontakt

Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)

Marbo Product d.o.o. (a company of PepsiCo)

Društvene mreže

Adresa

Đorđa Stanojevića 14

Beograd, Srbija

Matični broj

17075705

PIB

100002055

Broj zaposlenih

501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.