Maja Marković

Rukovodilac Službe za digitalni marketing

Naša koleginica Maja Marković počela je svoju karijeru u kompaniji Mercator-S na poziciji specijaliste za digitalni marketing, 2013. godine. Predavač je digitalnog marketinga, učesnik mnogih konferencija na tu temu, a BizLife magazin je prošle godine svrstao i na listu uspšenih mladih ljudi „30 ispod 30“.

Iako je veoma mlada, do sada je izgradila uspešnu karijeru. Na naše pitanje gde je bila pre dolaska u naš tim, rekla je: „Pre dolaska u Mercator-S radila sam u agenciji za digitalni marketing gde sam stekla značajno iskustvo u ovom poslu i radila sa velikim brojem domaćih i stranih kompanija. To mi je bila sjajna prilika da naučim kako funkcionišu veliki sistemi, kako se kreiraju medijske kampanje, kako se prate rezultati, ali i mnogo toga drugog“.

Naša kompanija neguje aspiracije i želje zaposlenih, te u skladu sa njihovim profesionalnim sklonostima, kreira karijerni put po njihovoj meri i motiviše ih da budu najbolja verzija sebe. Tako je i Maja dobila mogućnost da radi posao koji zadovoljava njene potrebe, da je čini srećnom i zadovoljnom.

Svoj posao volim jer je dinamičan i svakog dana drugačiji, što ga čini dodatno interesantnim i zabavnim. Daje mi energiju i motivaciju i inspiriše me da svakog dana sebe iznenadim onim šta mogu“, rekla nam je Maja, i dodala da je rad sa kolegama koje su dobro uigran tim jedan od razloga zašto uvek efikasno i uspešno realizuje projekte, ali i prevazilazi izazove u poslu.

Mercator-S prepoznaje potencijale svojih zaposlenih i podstiče vredne i talentovane ljude da se razvijaju i svakog dana budu sve bolji u svom poslu. Organizaciona kultura kompanije je veoma motivišuća, a mogućnosti za sticanje novih veština zaista neograničene.

„Od kad sam došla u kompaniju stalno imam prilika da se usavršavam. Bila sam na mnogim konferencijama, edukacijama, dobila sam stipendiju za master studije, a posebno zadovoljstvo mi je i to što sam pohađala program „Digitalna transforamcija“ na IEDC Bled School of Management. Veliki sistem, kao što je naš, vrlo je značajan za razvoj zaposlenih i preporučila bih svakom da prati i naše oglase za posao”, rekla je Maja Marković

Kao rukovodilac službe za medije Maja ima dosta prilike da radi na mnogim interesantnim i izazovnim projektima, a na naše pitanje koji projekat će joj sada biti u fokusu rekla je – eCommerce. „Od početka pandemije online prodaja beleži značajan rast, sve oči su uprte u web prodavnice, a s obzirom na to da je eCommerce jedno od mojih najvećih interesovanja sada radimo na modernizaciji IDEA Online prodavnice i optimizaciji usluge od momenta porudžbine do trenutka dostave“, rekla je Maja Marković.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.