Maja Grbović

Rukovodilac Službe za medije
Maja Grbović

Naša koleginica Maja Marković počela je svoju karijeru u kompaniji Mercator-S na poziciji Specijaliste za digitalni marketing, 2013. godine. Završila je master studije na Fakultetu organizacionih nauka, na smeru Marketing i odnosi sa javnošću. Dobitnica je Mark awards priznanja u kategoriji Digital marketing manager of the year. Predavačica je na modulu Digitalni marketing i account management na Molen creative academy.


Iako je veoma mlada, do sada je izgradila uspešnu karijeru. Na naše pitanje gde je bila pre dolaska u naš tim, rekla je: „Pre dolaska u Mercator-S radila sam u agenciji za digitalni marketing gde sam stekla značajno iskustvo u ovom poslu i radila sa velikim brojem domaćih i stranih kompanija. To mi je bila sjajna prilika da naučim kako funkcionišu veliki sistemi, kako se kreiraju medijske kampanje, kako se prate rezultati, ali i mnogo toga drugog“.


Naša kompanija neguje aspiracije i želje zaposlenih, te u skladu sa njihovim profesionalnim sklonostima, kreira karijerni put po njihovoj meri i motiviše ih da budu najbolja verzija sebe. Tako je i Maja dobila mogućnost da radi posao koji zadovoljava njene potrebe, da je čini srećnom i zadovoljnom.

Svoj posao volim jer je dinamičan i svakog dana drugačiji, što ga čini dodatno interesantnim i zabavnim. Daje mi energiju i motivaciju i inspiriše me da svakog dana sebe iznenadim onim šta mogu“, rekla nam je Maja i dodala da je rad sa kolegama koje su dobro uigran tim jedan od razloga zašto uvek efikasno i uspešno realizuje projekte, ali i prevazilazi izazove u poslu.


Mercator-S prepoznaje potencijale svojih zaposlenih i podstiče vredne i talentovane ljude da se razvijaju i svakog dana budu sve bolji u svom poslu. 

„Od kad sam došla u kompaniju stalno imam prilika da se usavršavam. Bila sam na mnogim konferencijama, edukacijama, dobila sam stipendiju za master studije, a posebno zadovoljstvo mi je i to što sam pohađala program „Digitalna transforamcija“ na IEDC Bled School of Management. Veliki sistem, kao što je naš, vrlo je značajan za razvoj zaposlenih i preporučila bih svakom da prati i naše oglase za posao”, rekla je Maja Marković


Kao rukovodilac službe za medije Maja ima dosta prilika da radi na mnogim interesantnim i izazovnim projektima, a na naše pitanje koji projekat će joj sada biti u fokusu rekla je – eCommerce. „Od početka pandemije online prodaja beleži značajan rast, sve oči su uprte u web prodavnice, a s obzirom na to da je eCommerce jedno od mojih najvećih interesovanja, sada radimo na modernizaciji iDEA Online prodavnice i optimizaciji usluge od momenta porudžbine do trenutka dostave“, rekla je Maja Marković.

Ostala iskustva zaposlenih