Mikom d.o.o.

Mikom d.o.o.

O kompaniji

Kompanija MikoM
Kompanija “MIKOM” d.o.o., osnovana je 1993. godine i od tada, neprekidnim razvojem i osavremenjavanjem proizvodnje i opreme sa kojom raspolaže, kao i konstantnim usavršavanjem stručnog kadra, postaje jedan od lidera u regionu u projektovanju, izradi i montaži čeličnih konstrukcija i opreme. O tome svedoči veliki broj industrijskih, poslovnih, javnih i sportskih objekata koje je kompanija “MIKOM” isprojektovao, konstrukcijski izradio u svojim pogonima i montirao sopstvenom mehanizacijom. Ceo proces proizvodnje, koji se po najvišim svetskim standardima odvija na jednom mestu, u pet proizvodnih hala (ukupne površine preko 12000m2), omogućuje kontrolu svih procesa u toku projektovanja, pripreme proizvodnje, fabrikacije elemenata i montaže. Potvrda visokog kvaliteta naših usluga je uvođenje i primena sistema menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008 i sertifikacije proizvodnog pogona i opreme prema ISO 18800 i EN 3834. Rezultat toga su visok kvalitet, sigurnost i pouzdanost svih “MIKOM”-ovih objekata koji su izvedeni u ugovorenim rokovima.
Čelične konstrukcije
Od značajnije opreme koju posedujemo za izradu čeličnih konstrukcija i čeličnih polufabrikata izdvajamo: CNC obradni centar za bušenje i sečenje FICEP, aparat za gasno sečenje materijala (fotomat), TRUMPF laser TLF 3030 turbo, PEDDINGHAUS CNC mašina za probijanje i bušenje ploča i limova, makaze za sečenje limova (debljine do 13mm i 6m dužine), apkant presa (600t) za savijanje limova debljine do 13mm i 6m dužine, L, U, Z i C oblika, četvorovaljak za savijanje limova debljine 40mm i širine 3200mm, EPP automat za izradu zavarenih profila dužine 24m (I profil max širine 2000mm i kutije 2000x1300mm), GIETART postrojenje za protočno sačmiranje čeličnom sačmom profila i limova, ...

Kontakt

Mikom d.o.o.

  • Miroslava Prodanovića 12
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101691952
  • Matični broj: 08607222

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.