Minotti d.o.o.

Minotti d.o.o.

O kompaniji

MINOTTI doo

Izvrsnost je naše opredeljenje

Minotti priča počela je 1999. godine, osnivanjem kompanije sa vizijom da svetske standarde u opremanju kupatila ponudi domaćem tržištu. Od samog nastanka usmereni smo na poslovanje u skladu sa vremenom koje dolazi. Zato veliki deo našeg rada čine napori da ujedinimo tehnološke inovacije, širok asortiman i vrhunski dizajn sa primenom najnovijih trendova i tako ostvarimo krajnji cilj – zadovoljstvo naših kupaca.

Posvećenost kvalitetu svakog pažljivo odabranog proizvoda koji će biti deo naše ponude učvrstila je poverenje kupaca, a konstantan rad na razvoju i proširenju ponude postavio je našu kompaniju na lidersko mesto u uvozu i distribuciji opreme za kupatila ne samo u Srbiji, već i na tržištima regiona.

Ponosni smo što deo našeg asortimana osim vlastitog zaštićenog brenda čine i podbrendovi kao što su Concept, Profil M, SBA pro, Tessera, Proclean i Masterfit. Svaki od njih predstavlja deo naše brend porodice i svojim kvalitetom i dizajnom prenosi vrednosti na kojima je kompanija zasnovana.

Prodajni program kompanije Minotti sastoji se od više stotina artikala sanitarne keramike, kupatilske galanterije i instalacija, opreme i rezervnih delova, dostupnih u svim bolje opremljenim salonima i maloprodajama. Originalnim izborima i požrtvovanim radom na inovacijama postavljamo tržišne trendove i prepoznajemo senzibilitet, zahteve i potrebe naših kupaca.

Kontakt

Minotti d.o.o.

  • Koste Abraševića 12
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 101030622
  • Matični broj: 17336118

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.