Net++ technology d.o.o.

Net++ technology d.o.o.

O kompaniji

Net++ technology od osnivanja 2002. g. zauzima jasan fokus ka ITC bezbednosti, zaštiti podataka, sigurnosti i upravljanju računarskim mrežama i sistemima. Tokom 2003.g. odlučili smo se da zadržimo mali broj pažljivo biranih vendora/partnera čije proizvode nudimo na našem tržištu – tako je ostalo i do današnjih dana. Takav pristup nam omogućava visoku specijalizaciju što nas dovodi u poziciju da korisnicima pružimo kvalitet više. Naša snaga je u znanju, iskustvu, predanosti i istrajnosti u rešavanju problema o čemu najbolje mogu da posvedoče naši korisnici.

Sa promenama i evolucijom ITC industrije, kao i same sigurnosti i bezbednosti računarskih sistema, mreža i podataka proširivali smo oblasti za koje se specijalizujemo. Danas, pored sigurnosti i zaštite podataka u užem smislu (antivirus i antispam zaštite, zaštita od upada i napada, firewall i intrusion detection i sl.) korisnicima nudimo i rešenja za backup/restore, disaster recovery, arhiviranje emailova i fajlova, šifrovanje (encryption), zaštitu od curenja podataka (data loss prevention - DLP), virtualizaciju i cloud computing, help desk rešenja, ažuriranje softvera i patch management, inventar hardvera i softvera i SSL sertifikate.

Naši korisnici znaju da se u svakom trenutku mogu osloniti na naše znanje i iskustvo, da im pomoć nikada neće biti uskraćena i da ćemo predano raditi na rešavanju svakog eventualnog problema i izazova koji klijenti postave pred nas. Ulaganjem u znanje i stalno usavršavanje, praćenje novih tehnologija i rešenja želimo da budemo produžena ruka klijentima, izvor znanja i sigurni oslonac u poslovanju.

Kontakt

Net++ technology d.o.o.

  • Otokara Keršovanija 11/39
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100219596
  • Matični broj: 17413341
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.