Office1Superstore Srbija

Office1Superstore Srbija

O kompaniji

Office 1 Superstore je multinacionalna kompanija osnovana 1989. godine, u SAD-u. Prisutna je u 34 zemlje u svetu, na 5 kontinenata i raspolaže sa više od 600 prodajnih mesta u Belgiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kini, Grčkoj, Holandiji, Mađarskoj, Islandu, Indiji, Irskoj, Italiji, Kazahstanu, Litvaniji, Makedoniji, Maleziji, Meksiku, Crnoj Gori, Maroku, Peruu, Poljskoj, Kataru, Rumuniji, Rusiji, Svetom Martinu, Saudijskoj Arabiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Sudanu, Trinidadu i Tobagu, Turskoji, Ukrajini i Vijetnamu. 

Office 1 Superstore posluje u Srbiji od 2003. godine i do sada je razvio razgranatu mrežu prodavnica. Za ovo kratko vreme otvoreno je devet maloprodajnih objekta u Beogradu. Osim u Beogradu, maloprodajni objekti otvoreni su i u Nišu, Novom Sadu, Subotici, Somboru, Zrenjaninu, Vranju, Paraćinu, Pirotu, Čačku, Kruševcu, Leskovcu, Užicu, Kraljevu, Pančevu, Jagodini, Vršcu, Aleksincu, Vrbasu i Kikindi.

Ideja poslovanja Office 1 Suprestore-a je sažeta u rečenici: „Sve za Vašu kancelariju pod jednim krovom". U asortimanu su zastupljene četiri grupe proizvoda: kancelarijski materijal, elektronika i potrošni materijal, reklamna glanterija i kancelarijski nameštaj.


Prodaja se odvija na nekoliko načina:

  • u maloprodajama
  • naručivanjem faksom
  • porudžbinom putem Interneta (u fazi razvoja)


Jedinstvenost Office1Superstore koncepta je razvijena služba telemarketinga i ušteda vremena primanjem porudžbina telefonom. Kupljeni proizvodi se besplatno isporučuju na adresu klijenta. Svaka prodavnica u Office 1 Superstore lancu ima svoj BIZNIS CENTAR.
To je mesto na kome klijenti mogu da kopiraju, plastificiraju ili koriče dokumenta, gde će im operater odštampati promotivni materijal, napraviti vizit karte, nalepnice, pečate...
Ukratko, očekuje Vas bogat izbor usluga i brza i stručna pomoć u kreiranju rešenja koje će odgovarati Vašim potrebama.

 

Kompanija Office 1 Superstore dobitnik je nagrade Regionalni biznis partner za 2007.

Kontakt

Office1Superstore Srbija

  • Milošev Kladenac 14b 11126 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 102748300
  • Matični broj: 17462989

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.