Opportunity banka a.d.

Opportunity banka a.d.

O kompaniji

Zaposlenje u banci bez dana radnog iskustva i bez škole ekonomskog usmerenja?
Da, moguće je.

 
Opportunity banka (OBS) je mikrofinansijska banka koja obezbeđuje kredite i druge finansijske usluge preduzetnicima, mikro i malim preduzećima, ruralnim domaćinstvima i poljoprivrednim gazdinstvima u Republici Srbiji, kao i drugim klijentima koji imaju otežan pristup finansijskim uslugama. Više o nama možeš pročitati ovde.
 
PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO
Mi nemamo stroge procedure zapošljavanja i komplikovane karijerne putanje za napredovanje. 
Kroz dosadašnju praksu shvatili smo sledeće – volja za učenjem, upornost, pozitivan stav, posvećenost i integritet vode do uspeha u poslovanju i to je naš profil idealnog kandidata.
Iz toga razloga, nudimo priliku za zaposlenje kandidatima koji nemaju dana radnog iskustva u banci, kao i kandidatima koji nisu završili škole ekonomskog usmerenja
 
PRINCIP INTERNE PRAVDE
Zaista su retki primeri da smo na menadžerske pozicije zaposlili eksterne kandidate. Da odmah priznamo :)  jesmo tamo gde je neophodan određen set veština i znanja koje nismo razvili u našoj banci. U svim ostalim slučajevima, dosledno se držimo principa interne pravde: karijerno pomeranje naših zaposlenih kao obećanje. Šta to u praksi znači? Znači da su direktori Filijala, Poslovnica, Sektora i Odeljenja najčešće svoju karijeru započeli baš kao kreditni savetnici u Opportunity banci. Nastojimo da dokažemo da za napredak nije potrebno da “pređeš kod komšije” i da kvalitet prepoznamo, negujemo i nagradimo.
 
PROGRAM PLAĆENE OBUKE ZA SAVETNIKA ZA KLIJENTE
Kreditni savetnik je pozicija na kojoj gotovo uvek zapošljavamo, jer nam portfolio klijenata konstantno raste. Takođe, razvili smo “know-how” na koji smo ponosni i koji rado delimo sa kandidatima koji umeju da prepoznaju dobru priliku. Ako se zaposliš kao kreditni savetnik kod nas, ono što sigurno možemo da kažemo je da će tvoj radni dan biti dinamičan - na terenu, širićeš bazu novih klijenata, prezentovati proizvode Banke i upoznavati mnogo novih ljudi. Radno vreme organizuješ sam/a i iskusnije kolege, tvoj menadžer, kao i HR su tu da ti se nađu kao aktivna podrška na svakom koraku. Sa druge strane, često zapošljavamo  u tzv. back office-u Banke, na poziciji podrške našem prodajnom timu. U tom slučaju, radni dan se sastoji od komunikacije sa kolegama iz različitih Odeljenja i prilika da svakog dana naučiš nešto novo o bankarskom poslovanju. Nije loše za prvi “pravi” posao, zar ne?

Kontakt

Opportunity banka a.d.

  • Bulevar Oslobođenja 2a
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101643574
  • Matični broj: 08761132
  • Broj zaposlenih: 251 - 500
+381 21 530 111

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.