SAP West Balkans doo

SAP West Balkans doo

O kompaniji

O NAMA

SAP je globalni lider među poslovnim softverima, nezavisno od toga o kojoj industriji govorimo, a njenu poziciju potvrđuje i činjenica da se 77 odsto svetskih transakcijskih prihoda odvija preko SAP softvera.
Od 1. oktobra 2019. godine Callidus Cloud deo je kompanije SAP West Balkans, koja po završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja. Kao deo SAP West Balkans kompanije, razvojni tim kreira najinovativnija rešenja u okviru SAP globalnog portfolija.

Sveobuhvatni paket SAP rešenja i usluga omogućava kompanijama da se transformišu u, tzv. pametno poslovanje (Intelligent Enterprise) i kroz globalnu mrežu kompanija, korisnika, partnera i zaposlenih doprinosi razvoju ekonomije.

2019. godine SAP je ponovo proglašen za lidera u Gartnerovom Magičnom kvandrantu za CPQ aplikaciju.

ŠTA GRADIMO

GRADIMO CLOUD REŠENJA KOJA SU GLOBALNI LIDERI U SVOJIM KATEGORIJAMA.

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

CPQ

CPQ je alat koji omogućava prodavcima da konfigurišu jako kompleksne proizvode (milioni kombinacija), pregovaraju cene i generišu profesionalne PDF fajlove (ponude) za klijente.

#C# #ASP.NET MVC #WebAPI #Angular6 #multi-tenant #rule-engine #IronPython-scripting #meta-data-driven-UI

Workflow i Enablement

Workflow je alat za upravljanje poslovnim procesima sa mogućnošću velike fleksibilnosti i prilagođavanja potrebama korisnika korišćenjem drag&drop-a, custom podataka, groovy skripti itd.

#java #angular #hazelcast #rabbitmq #spring #selenium #docker #kubernetes #workflow #scripting

Enablement je vodeći alat za kreiranje web portala i dokumenata.

#C# #ASP.NET MVC #WebAPI #Angular6 #multi-tenant #knockout #elasticsearch

Commissions

Commissions je vodeći alat za upravljanje provizijama i bonusima prodavaca.

#java #spring #nodejs #angular #ember #gradle #webpack #redis #hana #hocusvojdeo

ICM

ICM je alat namenjen osiguravajućim društvima, prati ceo proces od registracije prodavca osiguranja, do obračuna zarada, bonusa, upravljanje proizvodima i obrade liste klijenata.

#icm #insurance #commission #money #bonuses #java #angular #spring #k8s #spinnaker #gc #uvs #gradle #docker #lombok #intellij #macos

Litmos
Litmos je #1 Learning Management System (LMS) na svetu sa više od 10 miliona korisnika.

#C# #.NET #ASP.NET #SQL Server

KAKO RADIMO

Naša tehnologija mora da bude neprobojna zato što softver koji pravimo mora da radi 24 sata dnevno 7 dana u nedelji i, pogađaš, 365 dana godišnje.

Ovo znači da imamo veliku odgovornost prema stabilnosti sistema, ali pošto znamo i da bismo prestali da budemo uspešni na tržištu ako ne inoviramo, moramo u isto vreme da budemo i stabilni i da konstantno menjamo stvari i napredujemo.

TEHNOLOGIJE


JAVA,
C#,
ASP.NET,
NODEJS,
ANGULAR,
LINUX,
WINDOWS,
ORACLE,
MS SQL SERVER,
HANA DB,
MYSQL,
ELASTICSEARCH,
HAZELCAST,
REDIS,
MEMCACHE,
KAFKA
GITHUB,
INTELLIJ,
VISUAL STUDIO ENTERPRISE 2017,
VISUAL STUDIO CODE
JIRA,
CONFLUENCE,
SLACK

Kontakt

SAP West Balkans doo

  • Omladinskih brigada 90 E
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104535587
  • Matični broj: 20181524
  • Broj zaposlenih: 20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.