Schneider Electric DMS NS

Schneider Electric DMS NS

O kompaniji

Schneider Electric DMS NS je softverska IT kompanija za istraživanje, razvoj i inženjering u oblasti upravljanja elektroenergetskim sistemima.
Glavni proizvod, DMS softver, obuhvata razne analitičke funkcije za proračun i optimizaciju rada elektrodistributivnih kompanija. Takođe obezbeđuje alate potrebne za efikasno praćenje, upravljanje, dizajn i optimizaciju distributivnih sistema.
Ovaj paket je najnapredniji softverski sistem na svetu (potvrđeno od strane vodećih konsultantskih kuća u SAD-u) koji izvršava sve tehničke zadatke u distributivnim kompanijama na efikasan i optimalan način i ispunjava zahteve razvoja iz oblasti energetike širom sveta.
Ovaj softverski alat omogućava osoblju kompanija da: usvoje znanja o električnoj mreži kojom upravlja njihova kompanija, efikasno koristi, dizajnira i razvija distributivne objekte, optimizuje sve resurse i smanji troškove poslovanja, podigne profit (prihod) kompanije i poboljša kvalitet i kvantitet snabdevanja potrošača električnom energijom.
Razvoj softvera započet je 1995. godine, a tokom godina obezbeđeno je partnerstvo ne samo sa elektroprivredama iz zemlje i regiona, već i sa više međunarodnih kompanija.
Visok kvalitet prepoznala je i jedna od najvećih svetskih internacionalnih kompanija - Schneider Electric, koja je od juna 2019. godine postala stoodstotni vlasnik kompanije.
Schneider Electric Global razvija savremene tehnologije i rešenja za upravljanje energijom i procesima na bezbedan, pouzdan, efikasan i održiv način. Predvodi digitalnu transformaciju upravljanja energijom i automatizaciju u domovima, objektima, data centrima, infrastrukturnom i industrijskom sektoru. Više od 180 godina istorije i inovacija, kroz predanost, stručnost i kombinovanu snagu preuzetih kompanija, nastavlja da ostvaruje inovacije na svim nivoima, u cilju obezbeđenja primene principa „Life Is On”. Kompanija posluje u preko 100 zemalja širom sveta sa preko 160.000 zaposlenih.
Schneider Electric DMS NS je deo Schneider Electric kompanije koja posluje u Novom Sadu. Okuplja preko 1000 stručnjaka iz oblasti energetike i računarstva sa višegodišnjom saradnjom sa univerzitetima, elektrodistributivnim kompanijama, proizvođačima i IT integratorima širom sveta.  Softver je u upotrebi u preko 80 elektroprivreda širom sveta i 170 kontrolnih centara sa ukupno 400 miliona električnih potrošača.

Kontakt

Schneider Electric DMS NS

  • Narodnog fronta 25 A, B, C, D
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 105646535
  • Matični broj: 20422882
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Priznanja

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

VRH poslodavac u IT industriji 2019 – top 10

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.