Tankmont d.o.o.

Tankmont d.o.o.

O kompaniji

„Tankmont” je savremeno orijentisana organizacija koja ostvaruje visoku produktivnost i efikasnost u najrazličitijim okruženjima i uslovima poslovanja uz pomoć fleksibilnih i dobro obučenih kadrova, ostvarujući na taj način principe kvaliteta, pouzdanosti i konkurentnosti.
Politika firme, njena misija i vizija, zasnovane su na principima visokog kvaliteta proizvoda i usluga, kratkim i uvek poštovanim rokovima, operativnom efikasnošću, konkurentnošću na cenovnom planu i, iznad svega, poštenom i korektnom poslovanju. Zahvaljujući ogromnoj uloženoj energiji, „Tankmont” se izdiferencirao kao jedna od vodećih kompanija na tržištu o čemu najbolje svedoče:
- referenc lista koja je ispunjena velikim brojem izgrađenih objekata i rezervoara u Srbiji, regionu, Ruskoj Federaciji i ostalim delovima sveta.
- zadovoljni investitori
- veliki broj zadovoljnih zaposlenih (koji su napredovali i usavršili se u periodu našeg zajedničkog razvoja)
Strategija razvoja je usmerena ka pozicioniranju kompanije kao lidera u regionu u oblasti izgradnje i montaže čeličnih konstrukcija, a naročito vertikalnih cilindričnih rezervoara koji su namenjeni za potrebe skladištenja nafte i naftnih derivata.

Kontakt

Tankmont d.o.o.

  • Ustanička 128 b
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103835326
  • Matični broj: 20026162
  • Broj zaposlenih: 251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.