Tipsarević Tennis Academy

Tipsarević Tennis Academy

O kompaniji

Akademija „Tipsarević“ osnovana je od strane svetskog i srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića, sa ciljem razvoja teniskog sporta u Srbiji i željom da prenese svoja iskustva iz bogate teniske karijere.

Teniska akademija „Tipsarević“ nudi časove tenisa za sve uzraste i nivoe, kao i letnje i zimske kampove. 

Naš cilj je da pratimo napredak igrača od samih početaka u teniskoj školi, koja se održava u okviru našeg centra na Novom Beogradu pa sve do nivoa formiranih igrača u okviru naših “high performance” programa koje sprovodimo u našem centru na Zvezdari.

To je jedna od najvažnijih teniskih akademija u Srbiji i posvećena je obrazovanju tenisera u svim aspektima ovog sporta.

Pored osnivača, glavnog trenera i menadžera Janka, stručni kadar Akademije broji još 15 trenera, koji rade sa desetinama registrovanih takmičara u okviru teniskih škola kao i većim brojem već formiranih igrača u svom “high performance” programu.
 

Naš tim kreira kvalitetan program koji će dovesti mlade tenisere do gornje granice svojih sposobnosti kada su u pitanju igrački, psihički i fizički potencijal s kojim raspolažu.

Pored takmičarskih programa ponosimo se i velikim brojem naših rekreativaca svakodnevno prisutnim u našim centrima za koje smo omogućili igranje Rekreativne lige tokom zime u centru na Zvezdari.

Ukoliko volite tenis, ukoliko želite da napravite prve teniske korake, ili samo želite da postanete šampion, pridružite nam se i budite deo našeg tima.

 

Kontakt

Tipsarević Tennis Academy

  • AUTOPUT ZA ZAGREB 2
  • BEOGRAD
  • Srbija
  • PIB: 107672689
  • Matični broj: 20848839

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.