Renata Colić

Stručnjak za marketinške komunikacije
Renata Colić

Priliku da svoju karijeru gradim u A1 Srbija dobila sam 2019. godine u Digital Marketing timu kao Marketing Communications Expert. Ono što je na mene odmah ostavilo sjajan utisak je atmosfera, ljubaznost kolega i divan tim. Smatram da je ovo jedan od najvažnijih faktora za zadovoljstvo poslom, i srećna sam što mogu da kažem da se tokom rada i zabavljamo, smejemo i negujemo pozitivan duh.

Rad u A1 mi je doneo dinamičan i interesantan posao i konstantno usavršavanje. Pored brojnih konferencija i dodatnih edukacija koje stalno imamo na raspolaganju, uvek sam ohrabrena da prihvatam nove izazove i širim svoje znanje. Dobila sam priliku da radim na nekim od najatraktivnijih projekata u okviru kompanije, što mi je pružilo značajno iskustvo.

Jedinstvena prilika za napredovanje koju pruža A1 Grupa je i fantastičan Group Young Potentials Program čiji sam polaznik. GYPP je program edukacije usmeren na usavršavanje mladih potencijala, u okviru kog imam priliku da sarađujem sa kolegama iz svih zemalja u kojima postoji A1 Grupa, a dok radim na razvoju i implementaciji novog izazovnog projekta. Program podrazumeva konstantnu saradnju, mentorstvo i edukaciju kako od strane kolega iz Grupe, tako i od strane brojnih eksternih stručnjaka.

Ono što je veoma važno je da prilike za učenje nisu ni blizu iscrpljene, i da svako gladan znanja u ovako dinamičnom i raznovrsnom okruženju može da pronađe priliku za razvoj. Monotonost u poslu nije nešto što vas čeka u A1 Srbija. :)

Ostala iskustva zaposlenih