AB Health and Fitness Consulting

AB Health and Fitness Consulting

O kompaniji

ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE ZDRAVSTVA

Mi smo međunarodna firma sa kompletnim uslugama, konceptom dovršavanja zdravstvenog i fitnes poslovnog konsultantskog preduzeća specijalizovanog za pomaganje našim klijentima u postizanju njihovih poslovnih i finansijskih ciljeva. Nudimo usluge zapošljavanja kompanijama sa Bliskog Istoka, Evrope, Afrike, Azije, Severne Amerike i Latinske Amerike. Naši klijenti su rašireni širom sveta, a lista klijenata uključuje velike javne i privatne bolnice, specijalizovane klinike, operatere teretane, butik fitnes studie, hotelske i spa lance, sportske objekte i sezonske investitore ili preduzetnike koji prvi put rade.


Za potencijalne kandidate za posao nudimo besplatnu uslugu zapošljavanja po meri, uključujući prilagođenu i relevantnu za posao, besplatnu profesionalnu uslugu pisanja CV-a. Pored toga, sarađujemo sa našim partnerima i stručnjacima da bismo vodili i obučili odabrane kandidate za pripremu za intervjue. Ponosni smo što tvrdimo da je naša uspešnost u zapošljavanju pravog kandidata veća od 80%.


Želeli bismo da naglasimo da je AB Consulting postigao izvrsnost i stručnost u regrutovanju i zapošljavanju svih vrsta zdravstvenih radnika, uključujući kvalitetne medicinske sestre, lekare specijaliste i lekare konsultante iz celog sveta, posebno iz zemalja Istočne Evrope, Balkana i Baltika, EEA, Rusija i sovjetske zemlje; Zapadna Evropa - Portugal, Španija, Italija; Zemlje Južne i Centralne Amerike (Latinska Amerika); i zemlje MENA - Liban, Jordan, Alžir, Maroko, Tunis itd.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Office 604 & 605, OPAL Tower Burj Khalifa Street, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Kontakt
Broj zaposlenih

< 20