Absolut Support

Absolut Support

O kompaniji

Sinergija iskusnih profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj uspešno realizovanih projekata, dovela je do formiranja multi-disciplinarnog tima sposobnog za pružanje najšire organizacijske podrške i sprovođenje strateških i operativnih aktivnosti usmerenih ka zaštiti Vaših interesa. Mi smo tu da otkrijemo rizike, da ih procenimo i adekvatno tretiramo u cilju njihove eliminacije, a potom da izgradimo sistem bezbednosti koji proaktivno štiti organizaciju od svih negativnih uticaja kako spoljnih tako i unutrašnjih, što predstavlja primarni uslov za razvoj svakog poslovnog sistema. 

 

Specijalizovani smo za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, sprovođenje obaveštajno-informativnih aktivnosti i sve oblike bezbednosnih provera, upravljamo kriznim situacijama, izrađujemo planove kontinuiteta poslovanja i implementiramo strategiju informacione bezbednosti GDPR. Takođe, obavljamo pravno savetovanje i usaglašavanje privrednih društava prema zakonskim odredbama koje regulišu privatnu bezbednost, vanredne situacije, zaštitu od požara, zaštitu podataka o ličnosti i spremni smo da sa svojom poslovnom platformom ispunimo najdelikatnije zahteve klijenata.

Absolut Support ima rešenja za prevenciju gubitaka i sprečavanje zloupotreba, pribavljanje kvalitetnih poslovnih informacija, temeljnu izgradnju sistema obezbeđenja i zaštite Vaše imovine, stvaranje sigurnog radnog okruženja i dajemo mogućnost svojim klijentima da na osnovu naših stručnih analiza i izveštaja donesu ispravne poslovne odluke. 


 

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Trg Oslobođenja 10/10, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

62686693

PIB

107355748