AD PD Kamendin

AD PD  Kamendin

O kompaniji

АД ПД Камендин из Сирига је пољопривредно добро које се бави, између осталог, производњом меса и прерађевина од меса у потпуно заокруженом систему производње, од семенске робе до крајњег производа. Обрађујемо 3.450 хектара земље на којој узгајамо културе неопходне за производњу најквалитетније сточне хране. Искључиво тим хранивом хранимо наше товљенике уз додатак премикса чувеног аустријског произвођача Шауман.

 

У оквиру Камендина, постоје две фарме, свиња и јунади. Недељно обрадимо око 250 свиња и око 20 бикова. Инсталирани капацитети нам омогућавају да производимо до 30% више од поменутог броја.

 

У нашој савремено пројектованој и опремљеној кланици, производимо све врсте свежег меса, конфекције и прерађевина, од полутки, француске обраде и миланског реза, преко виршли, кобасица за печење, разних сланина, најквалитетнијих сувомеснатих производа до старене јунетине која је деликатес у свим светским ресторанима.

 

У нашим производима нема соје, глутена, хормона, ГМО, антибиотика. О квалитету камендинског меса најбоље сведоче наши купци који долазе из реда најугледнијих ресторана и хотела у Србији. Међу њима се посебно истичу: хотел Москва из Београда, Ер Србија, Етихад, хотел Зира, Сквер 9, Терминал, хотел Нови Сад, Аква Дориа, Кубо, хотел Леополд и многи други.

 

Квалитет производа које нудимо је изузетно висок и уједначен. Тиме се одвајамо од конкуренције. Ми у сваком тренутку знамо шта продајемо и од чега правимо своје прерађевине, зато што поседујемо фарме на којима узгајамо свиње и јунад, по највишим светским стандардима из гране. Запошљавамо високообразоване стручне кадрове са искуством, који се стално усавршавају и схватају да је постизање врхунског квалитета свих Камендинових производа њихов најважнији задатак.

Kontakt

AD PD Kamendin

  • Јанка Веселиновића 32
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101873489
  • Matični broj: 00805518

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.