Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

ADDIKO BANK AD BEOGRAD

ADDIKO BANK AD BEOGRAD logo
Bulevar Mihajla Pupina 6
Beograd
SRBIJA
011 222 6000
501-1000
100228215
07726716

ADDIKO BANK AD BEOGRAD


Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave na sajtu Poslovi.infostud.com

Addiko Bank uspešno posluje u Srbiji od 2002. godine, uključujući sve segmente bankarskog poslovanja, pod nazivom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd. Sa promenom vlasničke strukture, u julu 2016 postali smo Addiko Bank a.d. jer gradimo još bolju banku!
Nastojimo da budemo jednostavni, da radimo sa proizvodima koji su atraktivni, konkurentni i koji odgovaraju potrebama naših klijenata. Mi smo banka koja svoja obećanja ispunjava brzo i efikasno. Jednostavna, moderna i neposredna banka koja otvoreno nastupa prema klijentima i prema sebi.
Sa novim brendom gradimo novi karakter organizacije i tražimo osobe koje žele da postanu deo našeg tima. Priključite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i pošaljite nam vašu prijavu za posao!
Poslovna mreža obuhvata 37 ekspozitura u 27 gradova u Srbiji. Stabilni poslovni rezultati i profesionalan pristup osnova su dobre poslovne reputacije Addiko banke, što potvrđuje poverenje više od 197.000 klijenata i dugogodišnja pozicija jedne od najuspešnijih finansijskih institucija u zemlji.
​Od kandidata, budućih zaposlenih, očekujemo da pruže doprinos poslovanju banke svojim znanjem, sposobnostima i veštinama pristupajući poslu na profesionalan, posvećen i odgovoran način, težeći stalnom usavršavanju i razvoju na ličnom i profesionalnom planu. Od kandidata tražimo iste one vrednosti koje negujemo i podržavamo u našem timu verujući da samo tako možemo kontinuirano jačati ono što nas čini novom, još boljom Addiko bankom.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces selekcije i regrutacije započinje objavom slobodnog radnog mesta. U tekstu oglasa za posao uvek ističemo najvažnije uslove koje kandidat mora da ispuni kako bi ušao u narednu fazu selekcije. Nakon završetka konkursa sledi faza preselekcije pristiglih prijava kandidata na osnovu ispunjenosti uslova. Kadidati koji uđu u uži izbor na osnovu prijava bivaju kontaktirani od strane HR Odeljenja banke radi uključivanja u dalji krug selekcije koji čine intervju sa predstavnicima banke, kao i testiranje znanja i sposobnosti zavisno od zahteva pozicije za koju kandidat konkuriše. Na osnovu rezultata navedenih metoda odabira vrši se konačni odabir kandidata za posao. Svi kandidati koji uđu u uži izbor obaveštavaju se o ishodu procesa selekcije.

 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Addiko Bank a.d. Beograd poštuje dostojanstvo, privatnost i ličnost svakog zaposlenog. Odnosi zaposlenih jednih sa drugim karakterisani su uzajamnim poštovanjem, poštenjem, timskim duhom, profesionalizmom i otvorenošću. Posvećeni smo razvoju i održavanju okruženja gde su svi zaposleni vrednovani i imaju mogućnost da realizuju svoj puni potencijal. Pružamo jednake prilike za zapošljavanje i napredak svima bez obzira na rasu, pol, nacionalno poreklo, starost, invaliditet, seksualnu opredeljenost ili religijsku pripadnost.

Kodeks ponašanja banke, kao skup priznatih etičkih standarda za kolektivno i pojedinačno ponašanje koji su usklađeni sa ciljevima i praksom Addiko Group, upravlja odnosima sa našim klijentima, poslovnim partnerima, regulatorima, akcionarima kao i jednih sa drugima. Ovi standardi formiraju kamen temeljac naših globalnih i lokalnih politika i procedura koji pružaju detaljne smernice o usklađenosti sa važećim zakonima i drugim propisima koji moraju biti poštovani od strane svakog zaposlenog.

Naše vrednosti čine temelj onoga kako mi očekujemo da se svi ponašaju. Postupamo pošteno i pružamo podršku kad god možemo. Kako bismo to postigli međusobno delimo sve dostupne informacije i prilagođavamo se potrebama naših klijenata. Ne dajemo obećanja koja ne možemo ispuniti i u teškim vremenima smo pouzdani i otvoreni za saradnju. Ponosni smo što smo deo regionalne zajednice. Prema drugima nastupamo sa integritetom, iskreno, pošteno i uljudno. Potrebama drugih pristupamo s poštovanjem, tolerancijom i odgovornošću, držimo se dogovora i pomažemo jedni drugima. Sve što radimo u radnim odnosima i odnosima sa klijentima nedvosmisleno je i jasno. 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.