ADDIKO BANK AD BEOGRAD

ADDIKO BANK AD BEOGRAD

O kompaniji

Addiko Bank uspešno posluje u Srbiji od 2002. godine, uključujući sve segmente bankarskog poslovanja, pod nazivom Hypo Alpe-Adria-Bank a.d. Beograd. Sa promenom vlasničke strukture, u julu 2016 postali smo Addiko Bank a.d. jer gradimo još bolju banku!
Nastojimo da budemo jednostavni, da radimo sa proizvodima koji su atraktivni, konkurentni i koji odgovaraju potrebama naših klijenata. Mi smo banka koja svoja obećanja ispunjava brzo i efikasno. Jednostavna, moderna i neposredna banka koja otvoreno nastupa prema klijentima i prema sebi.
Sa novim brendom gradimo novi karakter organizacije i tražimo osobe koje žele da postanu deo našeg tima. Priključite nam se na ovom uzbudljivom putovanju i pošaljite nam vašu prijavu za posao!
Poslovna mreža obuhvata 37 ekspozitura u 27 gradova u Srbiji. Stabilni poslovni rezultati i profesionalan pristup osnova su dobre poslovne reputacije Addiko banke, što potvrđuje poverenje više od 197.000 klijenata i dugogodišnja pozicija jedne od najuspešnijih finansijskih institucija u zemlji.
​Od kandidata, budućih zaposlenih, očekujemo da pruže doprinos poslovanju banke svojim znanjem, sposobnostima i veštinama pristupajući poslu na profesionalan, posvećen i odgovoran način, težeći stalnom usavršavanju i razvoju na ličnom i profesionalnom planu. Od kandidata tražimo iste one vrednosti koje negujemo i podržavamo u našem timu verujući da samo tako možemo kontinuirano jačati ono što nas čini novom, još boljom Addiko bankom. 

Kontakt

ADDIKO BANK AD BEOGRAD

  • Bulevar Mihajla Pupina 6
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100228215
  • Matični broj: 07726716
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.