Adecco

Adecco

Poslovi

O nama

Adecco u svetu
 
Sa sedištem u Švajcarskoj, vođen od strane multinacionalnog tima sa iskustvom iz razgranatog svetskog tržišta, sa svojih 32.000 zaposlenih u 5.000 kancelarija u preko 60 zemalja sveta, Adecco pruža širok spektar fleksibilnih HR rešenja. Adecco pripada grupi 500 najvećih kompanija na svetu. Svakog dana, Adecco mreža spaja preko 650.000 saradnika sa više od 100.000 klijenata širom sveta, što nas čini četvrtim najvećim poslodavcem na globalnom nivou. Svesni svoje globalne uloge, inspirišemo pojedince i organizacije u razvoju produktivnijeg i efektivnijeg pristupa i stvaranju boljih mogućnosti u poslovnom svetu.
 
Adecco u Srbiji
 
Adecco Outsourcing d.o.o. je ćerka kompanija Adecco S.A, koja posluje u Srbiji od 2005. godine. Kao svetski lider, pružamo širok spektar rešenja u oblasti ljudskih resursa skrojenih u skladu sa različitim potrebama naših klijenata. Prilagođavajući se tržištu i zahtevima klijenata pružamo rešenja za regrutovanje saradnika, procene zaposlenih (assessment centres), tranzicije u karijeri (outplacement), outsourcing/staffing rešenja, obračun zarada (Payroll) i konsultacije u oblasti ljudskih resursa. Naš tim čini 80 posvećenih kolega, koji na dnevnom nivou uslužuje preko 350 klijenata. 

Zašto mi?

IZABRAN ADECCO ‘CEO FOR ONE MONTH’

Adecco Srbija je izabrala svog ‘ceo for one month’, u sklopu globalnog programa Adecco Way to WorkTM. Ovaj program, koji je privukao preko 54.000 prijava, omogućiće da 49 ambicioznih kandidata iz celog sveta, među kojima je i Andrijana Janković iz Srbije, dobije priliku da, u zemljama u kojima žive, steknu prva radna iskustva i to uz mentorstvo menadžera Adecco Grupe. Jedan od ovih 49 finalista biće na kraju izabran da sarađuje sa CEO-om Adecco Grupe, Alainom Dehazeom, u centrali kompanije koja se nalazi u Švajcarskoj.
 
 “Way to Work TM je projekat kojim Adecco pruža priliku mladim ljudima da steknu prva radna iskustva i tako im pomaže da brže napreduju na tržištu rada. Program ‘ceo for one month’, koji je deo ovog projekta, konkretno se obraća ambicioznim mladim talentima i nudi im jedinstvenu priliku. Oni će moći da unaprede svoje šanse za zapošljavanje učeći na poslu, radeći sa nama koji vodimo kompaniju. Program je osim toga sjajna prilika i za nas jer tako pojačavamo ponudu talenata koji tek dolaze i sa sobom donose novu energiju i znanja,” rekao je Marko Kolenc, direktor kompanije Adecco u Srbiji.   
 
Andrijana Janković, koja će narednih mesec dana biti CEO kompanije Adecco Srbija i raditi sa lokalnim menadžment timom, izabrana je među 229 mladih koji su konkurisali za ovu poziciju u Srbiji. Ona je student završne godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ali je tokom studija imala brojna iskustva u timskom i volonterskom radu što joj je pomoglo da bolje upoznala sebe i stekne dodatno samopouzdanje koje će biti važno za njen budući rad u Adecco timu.
 
Adecco Grupa je 2013. pokrenula projekat Way to Work da bi se uhvatila u koštac sa problemom nezaposlenosti mladih i sa nedostatkom potrebnih veština, unapredila mogućnosti zapošljavanja za mlade ljude i pomogla im da zakorače u svet rada. Kroz Way to Work, Adecco Grupa mladim ljudima nudi stažiranja i stručne prakse (više od 10.500 između 2015. i 2016. godine), usmeravanje u karijeri i obuku, kao i šansu da postanu ‘CEO FOR ONE MONTH’.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Kontakt

Adecco

Vladimira Popovića 40, 11 070 Novi Beograd, Beograd, SRBIJA

info.srbija@adecco.com

www.adecco.rs

+ 381 (0) 11 66 92 392
Facebook
Twitter