Advokatska kancelarija Janjević Mirković Avramov

Advokatska kancelarija Janjević Mirković Avramov

O kompaniji

Janjević Mirković Avramov (JMA) je advokatska kancelarija sa sedištem u Novom Sadu, glavnom gradu Autonomne pokrajine Vojvodine, 80 km udaljenom od Beograda – glavnog grada Republike Srbije.

Kancelariju JMA osnovala je grupa mladih advokata, koji su svoja prethodna znanja i iskustva sticali u vodećim advokatskim kancelarijama u Republici Srbiji, kao i u najznačajnijim državnim organima i ustanovama. Udruživanjem znanja i iskustva stečenih kroz rad u različitim oblastima prava, klijentima je na jednom mestu obezbeđen visok nivo usluga za širok spektar potreba u poslovanju.

Ono što je zajedničko svim advokatima ove advokatske kancelarije, pored efikasnosti i maksimalne predanosti iznalaženju rešenja, jeste moderan pristup rešavanju problema u skladu sa najsavremenijim poslovnim trendovima i uz korišćenje inovativnih informacionih tehnologija, kao i negovanje poslovne etike koja interes i potrebe klijenata stavlja na prvo mesto.

Sa ponosom ističemo svoju težnju da, kao jedna od najmlađih advokatskih kancelarija ovog tipa osnovanih na teritoriji Republike Srbije, sa dosadašnjim iskustvom u rešavanju pravnih i praktičnih problema u našoj struci i posvećenošću koja se ogleda u svakom uspešno obavljenom poslu, nastojimo da, na obostranu korist, doprinesemo usponu kvaliteta usluga u srpskoj pravnoj branši.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Stražilovska 4/II, Novi Sad, Srbija

Kontakt
Matični broj

57393211

PIB

109208711