Advokatska kancelarija Plećaš

Advokatska kancelarija Plećaš

O kompaniji

Advokatska kancelarija Plećaš je advokatska kancelarija sa sedištem u Beogradu, na teritoriji Gradske opštine Surčin. Advokatsku kancelariju je osnovao tim mladih advokata sa željom da udruživanjem znanja i iskustava stečenih u prethodnom radu u okviru različitih oblasti prava svojim klijentima omoguće sveobuhvatnu pravnu pomoć na jednom mestu. Rad kancelarije nije isključivo fokusiran na jednu ili nekoliko oblasti prava, već su članovi našeg tima u mogućnosti da odgovore individualnim zahtevima klijenata i pruže širok spektar pravnih usluga, bilo da se radi o fizičkim licima ili korporativnim klijentima. Sa klijentima negujemo profesionalan, partnerski i prijateljski odnos zasnovan na međusobnom poverenju koje predstavlja neophodan preduslov za uspešnu saradnju.

Tim naše advokatske kancelarije čine mladi i ambiciozni profesionalci sa pređašnjim iskustvom u radu u vodećim advokatskim kancelarijama u Republici Srbiji. Oslanjajući se na navedeno, sa zadovoljstvom ističemo da su osnovne prednosti našeg tima velika motivisanost da se odgovori zahtevima i potrebama klijenata blagovremeno i na efikasan način, posvećenost u radu, kontinuirano praćenje promena regulative, konstantno stručno usavršavanje i moderan pristup rešavanju problema na koje svakodnevno nailazimo u praksi.

Kontakt

Advokatska kancelarija Plećaš

  • Vojvođanska 108, Surčin
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109320286
  • Matični broj: 57332972

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.