AEVUM PET CARE doo

AEVUM PET CARE doo

O kompaniji

Za nas iz Aevum Pet Care važi da smo mnogo više od eksperata za ishranu kućnih ljubimaca. Mi smo tim povezan idejom stvaranja i poštovanja harmonije između ljudi, kućnih ljubimaca i prirode. Vođeni velikom strašću prema dobrobiti naših četvronožnih prijatelja, sa velikom energijom i ambicijom želimo da približimo remek-dela naše kuhinje ljubimcima širom Srbije, regiona i sveta.

Naši proizvodi se odlikuju pažljivim craft pristupom u proizvodnji, jedinstvenom tehnologijom i najboljim sastojcima koji omogućavaju uživanje naših ljubimaca u svakom zalogaju, potpunosti u skladu sa najvišim međunardnim standardima.

Kuvanjem na pari uz upotrebu svežeg mesa obezbeđujemo uživanje i maksimalno iskorišćenje hranljivih sastojaka našim ljubimcima, pri tom vodeći računa i o našoj planeti upotrebom energije iz obnovljivih izvora.

Naš pobednički tim, povezan strašću, i sastavljen od iskusnih profesionalaca i ljubitelja kućnih ljubimaca, želimo da pojačamo. Tražimo mlade, energične, pozitivne članove tima koji će pomoći kućnim ljubimcima širom Srbije da osete prednosti naše kuhinje i koji žele da učestvuju u stvaranju zajedničke budućnosti.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Stopićeva ulica 8, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

21596515

PIB

112045806

Broj zaposlenih

< 20