Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Agromarket doo

Agromarket doo logo
Kraljevackog bataljona 235/2
Kragujevac
Srbija
251-500
102135221
07593252

Agromarket doo


Agromarket je vodeći proizvođač, zastupnik i distributer širokog portfolia proizvoda na tržištu Zapadnog Balkana. Od početne delatnosti kompanije, veleprodaje i maloprodaje osnovnim repromaterijalom za primarnu poljoprivrednu proizvodnju u regionu centralne Srbije. Kompanija Agromarket je tokom 25 godina izrasla u jedan od vodećih snabdevača tržišta pesticida, semenske robe i garden uređaja u celom regionu.
​Efikasnost Agromarketa prvenstveno zavisi od kvalitetnih ljudi. Agromarket podstiče komunikaciju, timski rad i zalaganje. Verujemo u zapošljavanje na osnovu kvalifikacija i mogućnost napredovanja. Posvećeni smo napretku svih zaposlenih i boljim uslovima rada.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Briga o usavršavanju zaposlenih i ljudskim resursima je jedan od osnovnih prioriteta Agromarketa. Ostvarenje ciljeva, kako kratkoročnih tako i dugoročnih, je moguće samo uz stručne, osposobljene i u potpunosti posvećene ljude.
Razvoj kompanije se podudara sa brigom o ljudskim resursima i stvaranjem pozitivne klime na svim nivoima. Posebna pažnja se posvećuje poboljšanju protoka informacija koji je osnovni preduslov za uspešno poslovanje kompanije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.