Agrotech PMD d.o.o.

Agrotech PMD d.o.o.

O kompaniji

Kompanija AgroTECH PMD d.o.o. sa sedištem u Trešnjevcu (Opština Kanjiža) osnovana je 2008. godine.

Agrotech zastupa jednog od najpoznatijeg proizvođača traktora na svetu: STEYR. Agrotech je ekskluzivni zastupnik najvećeg Evropskog proizvođača prikolica FLIEGL i
renomiranog Danskog proizvođača priključne mehanizacije HE-VA. 
Takođe smo zastupnici više svetski poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije kao što su Armatrac, Versatile, Rostselmash, Sulky, Idrofoglia, Berthoud, Rauch, Ma/Ag, Zanon, Gregoire Besson, Mazzotti itd. U našoj ponudi su mašine renomiranih proizvođača koji se smatraju specijalistima u sopstvenoj oblasti proizvodnje. Pored toga, stalno radimo na proširivanju naše ponude kako bi partnerima ponudili savremenu i adekvatnu mehanizaciju koja će obezbediti profitabilnu proizvodnju. 

Pored prodaje i održavanja mehanizacije, kompanija Agrotech je u prilici da svojim partnerima obezbedi i odgovarajuće finansiranje preko banaka ili lizing kuća.

Naša misija je prodaja i pružanje post prodajnih usluga na najvišem nivou u skladu sa standardima naših svetski poznatih i priznatih dobavljača. Zadovoljstvo naših kupaca je ono što i nas čini zadovljnim !

Naša vizija je da budemo u samom vrhu ponude na domaćem tržištu, prepoznati kod naših sadašnjih i potencijalnih kupaca kao partner na koga se uvek može osloniti, koji kvalitetom, stručnošću i cenama daje mogućnost da kroz saradnju sa nama budete deo jedne premijum priče !

Kontakt

Adresa

Topolski put 2, Trešnjevac, Trešnjevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

20129492

PIB

104261377

Broj zaposlenih

< 20