Agrounik d.o.o.

Agrounik d.o.o.

O kompaniji

Mi smo porodična kompanije osnovana 2002 godine.

Naša misija da se se  bavimo istraživanjima u oblasti biotehnologije, razvojem novih  proizvoda i aktivnih materija, proizvodnjom, distribucijom i prodajom  mikrobioloških preparata sa primenom u poljoprivrednoj proizvodnji i  zaštiti životne sredine.

Industrijska proizvodnja mikrobiološkog  đubriva SLAVOL započeta je 2005. godine po recepturi prof. dr Snežane  Đorđević.  Rezultati primene proizvoda Slavol u prinosu i kvalitetu  različitih kultura, brzo su bili prepoznati od strane poljoprivrednih  proizvođaća te je na toj osnovi naša kompanije poćela da se razvija.

Agrounik  u svom proizvodnom asortimanu ima 20 registrovanih i sertifikovanih  proizvoda koji se primenjuju kao biofertilizatori za tretman zemljišta,  semena i folijarnu prihrana, biopesticide, kao i inokulante za pripremu  silaže i prečišćavanje otpadnih voda.

Pored postojećih proizvoda  Agrounik se bavi i inovacionom i razvojnom delatnošću kroz svoju ćerku  kompaniju Biounik. Nosilac je više uspešno završenih domaćih i evropskih  projekata koji imaju za cilj razvoj novih inovativnih rešenja u  poljoprivredi i ekologiji. Takođe, Agrounik povezuje regionalne  Institute i fakultete prirodnih nauka u svojim projektima i angazuje  najpriznatije eksperte u oblastima molekularne bilologije, zaštite bilje  i mikrobiologije.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Krnjesevacka bb, Simanovci, Srbija

Kontakt
Matični broj

17409891

PIB

101540963

Broj zaposlenih

20 - 50