Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Aigo Business System d.o.o.

Aigo Business System d.o.o. logo
Kneginje Zorke 25-27
Beograd
SRBIJA
251-500
105362637
20362472

Aigo Business System d.o.o.


AIGO kompanija je jedan od vodećih sistem integratora u Srbiji koji prepoznaje potrebe IT tržišta i pruža pouzdanu, prilagođenu i sveobuhvatnu podršku.

Nudimo multivendorska IT rešenja za uspostavljanje efikasnog i integrisanog sistema operacija za uspešno kancelarijsko poslovanje. Pružamo usluge iz oblasti konsaltinga, dizajna rešenja, implementacije i redovnog servisa za mala, srednja i velika preduzeća.

Za 11 godina poslovanja postali smo ozbiljan i kredibilan strateški partner IT vendora i već godinama uspešno sarađuje sa renomiranim kompanijama kao što su HP, Dell EMC, Oracle, Lexmark, Epson, Lenovo, Canon, Xerox i mnogi drugi. Zauzimamo mesto lidera u printing poslovanju, od servisa, preko dostave, stručnih konsultacija, do operativne komunikacije na dnevnom nivou. Pored toga imamo tri regionalna servisna centra i preko 40 servisnih partnera.

Kompanija AIGO je osnovana 2007. godine, zapošljava profesionalan i vrhunski obučen kadar od preko 100 zaposlenih, i konstantno beleži rast i učešće na IT tržištu Srbije.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.