Air Serbia jedan od top 3 poslodavca u Srbiji

Air Serbia

10. Septembar 2020. 15:47

A
Izuzetno smo ponosni što mozemo da podelimo naš uspeh sa vama. U tradicionalnom  Talent X istraživanju ispitanici su  Er Srbiju  mapirali kao jednog od top 3 najpoželjnija poslodavca u Srbiji.

Talent X je najveće istraživanje brenda poslodavaca na domaćem tržištu rada koje sprovodi sajt Poslovi Infostud. Istraživanje Talent X ima za cilj da otkrije ko su najpoželjniji poslodavci , kao i kako treba da izgleda idealan poslodavac po izboru kandidata.

Istraživanje je sprovedeno tokom jula 2020. putem jedinstvene metodologije istraživanja koja obuhvata merenje percepcije brenda poslodavca, odnosno iskustava koje kompanije kao poslodavci kreiraju.

Duboko smo posvećeni realizaciji vizije da nasa kompanija bude dobro mesto za rad i da u našoj zemlji budemo prepoznati kao vodeći poslodavac. Kroz jasno definisanu strategiju oragnizacionog razvoja nastojimo da kontinuirano negujemo posvećenost zaposlenih. Posebnu pažnju posvećujemo identifikaciji i razvoju talenata širom organizacije. Kreirali smo brojne razvojne programe kroz koje podstičemo lični i profesionalni razvoj zaposlenih. Postavili smo okvir za kompanijski wellbeing program, vodimo računa o balasnu privatnog i poslovnog života zaposlenih, promovišemo zdrave navike i vodimo računa o zdravlju I dorbobiti zaposlenih.

Takođe, u Er Srbiji se aktivno bavimo privlačenjem mladih talenata u našu kompaniju i njihovim profesionalnim usavršavanjem. Veoma nam je važno iskustvo svih naših kandidata u procesu regrutacije i selekcije, kao i kompletan proces uvođenja novozaposlenih u posao.

​Priznanje koje smo dobili nam je posebno drago, jer pokazuje da smo u svim ovim aktivnostima na pravom putu kada je u pitanju odnos prema zaposlenima, ali i našim kandidatima.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.