Akademija umetnosti Beograd

Akademija umetnosti Beograd

O kompaniji

Akademija umetnosti u Beogradu je akreditovana visokoškolska institucije koja svoje studente priprema za globalni svet profesionalizovane dramske i audio-vizuelne umetnosti.
Inovirni studijski programi osnovnih akademskih studijaGluma, Filmska i televizijska režija i montaža, Fotografija i kamera, Muzička produkcija i dizajn zvuka, Produkcija u umetnosti i medijima
kao i jednogodišnje master akademske studije Kreiranje imidža u umetnosti i medijima svršenim studentima daju mogućnost angažmana u teatrima, filmskim,radijskim, producentskim i televizijskim kućama, ustanovama kulture, agencijama, galerijama,  multimedijalnim projektima...
 
Dvodecenijski ugled Akademije umetnosti u Beogradu opredeljen je kvalitetom studiranja i poslovanja po najvišim svetskim standardima. Svojim studentima obezbeđujemo najeminentnije predavače, adekvatan prostor za bogatu umetničku, naučnu i stručnu saradnju, kao i pristup najznačajnijim festivalima filmskog, pozorišnog i televizijskog stvaralaštva.
 

Kontakt

Akademija umetnosti Beograd

  • Nemanjina 28
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100222261
  • Matični broj: 17204491

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.