Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

O nama

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije je operator prenosnog sistema Republike Srbije, čija je dužnost da obezbedi siguran i pouzdan prenos električne energije, da efikasno upravlja prenosnim sistemom i osigura njegov optimalan i održiv razvoj. Takođe, u okviru svojih nadležnosti, EMS se bavi i organizacijom i administriranjem tržišta električne energije. Elektromreža Srbije je razgranata kompanija u čijoj je nadležnosti više od 10.000 kilometara visokonaponskih dalekovoda i preko 40 visokonaponskih postrojenja.

EMS AD iz godine u godinu posluje uspešno i profitabilno, uspešno realizujući brojne kapitalne elektroenergetske projekte od strateškog značaja za Republiku Srbiju, uz neprestanu modernizaciju i unapređenje poslovnih procesa.

Posebnu pažnju posvećujemo svojim zaposlenima. Permanentno organizujemo edukacije različitih vrsta znajući da ulaganjem u ljude ulažemo u budućnost! Stvaramo najbolje uslove za rad kako bi naši zaposleni mogli u potpunosti da ostvare svoje potencijale.
Vrednosti naše kompanije su - stručnost, odgovornost, pouzdanost, efikasnost, etičnost i upravljanje promenama. Njih iskazujemo svakog dana, one su deo nas. Budi i ti deo svetlije elektroenergetske budućnosti – pridruži se timu Elektromreže Srbije.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

Kneza Miloša 11, Beograd, SRBIJA

hr@ems.rs

www.ems.rs

Facebook
Twitter