Al Pack d.o.o.

Al Pack d.o.o.

O kompaniji

Al Pack d.o.o. iz Subotice, kao matična kompanija Al Pack grupe, ima svoj ekspanzivan tok poslovanja 29 godina u kojem je postepeno razvijala svoju infrastrukturu, tehnologiju i stručan kadar. 

Od osnivanja 1994. godine, rame uz rame s svojim kupcima, kreće se ka budućnosti sa naprednim proizvodima i inovativnim idejama. Godine 2007. uspešno je preuzela fabriku za mašinsku obradu metala koja prerasta u odgovornu i samostalnu kompaniju Metal Engineering Production, sa sedištem u Beogradu. Nakon decenijskog poslovanja na trzistu Ruske federacije, Al Pack se 2014. godine odlučuje za novo investiranje i otvaranje poslovnice, u glavnom gradu Rusije, pod nazivom AL PAK RUS. Analizom internih resursa i okruženja, Al Pack grupa 2016. godine vrši uspešnu akviziciju nemačkog proizvođača poklopaca od aluminijuma, Uniprint Knauer GmbH & Co. Ovom strategijom rasta, grupa dobija novog člana Al Pack Uniprint sa sedištem u gradu Aichstetten. 

Danas, Al Pack grupa posluje u preko 25 zemalja u Evropi, ima preko 280 zaposlenih na 4 lokacije i nastavlja svoju ekspanziju jasno definisanom strategijom.

Kontakt

Adresa

Tolminska 14, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

08587574

PIB

100958791

Broj zaposlenih

101 - 250