ALARMGUARD

ALARMGUARD

O kompaniji

Alarm Guard Security je domaće preduzeće za pružanje usluga fizičko tehničkog i protivpožarnog obezbeđenja.
Uža specijalnost našeg preduzeća je projektovanje, instalacija, monitoring sistema tehničke zaštite, i obezbeđenje putem mobilnih timova. Menadžment firme čine ljudi sa visokim radnim iskustvom na polju privatne bezbednosti, a radnici na poslovima fizičko tehničkog obezbeđenja su visoko obučeni i motivisani za obavljanje poverenih poslova. Predlažemo i sprovodimo proverena bezbednosna rešenja, i radimo razvoj inovativnih rešenja
kombinovanjem fizičkog i tehničkog obezbeđenja, a sve sa ciljem pružanja što veće sigurnosti našim klijentima.
Predlažemo isplativa rešenja za obezbeđenje putem mobilnih timova obezbeđenja, koji su dobro organizovani, pravilno
koordinirani, i pružaju brzu reakciju na sva alarmna stanja, vrše redovne i nasumične preventivne obilaske, i samim tim garantuju izuzetno visok nivo bezbednosti objekata.

Privredno društvo Alarm Guard 24 d.o.o. je ovlašćeno za vršenje stručne obuke službenika obezbeđenja i to po osnovu rešenja Ministrstva unutrašnjih poslova 03/6, broj: 21/15 od 18.03.2015 godine.
Naš edukativni centar se nalazi u Nišu u Knjaževačka br.11, i u istom organizujemo obuku za službenike obezbeđenja, i pripreme za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za kandidate. Obuku mogu vršiti lica koja su već radno angažovana na poslovima službenika obezbeđenja, kao i sva ostala lica koja su zainteresovana za pohađanje obuke i polaganje ispita radi dobijanja licence:
za obavlјanje poslova procene rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja u oblasti privatnog obezbeđenja,
za obavlјanje poslova fizičko-tehničke zaštite lica i imovine i održavanja reda na sportskim priredbama, javnim skupovima i drugim mestima okuplјanja građana,
za obavlјanje poslova planiranja, projektovanja i nadzora nad izvođenjem sistema tehničke zaštite, i poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite
Kandidati mogu pohađati stručnu obuku za pojedinu od oblasti za koju privredno društvo ima ovlašćenje da vrši obuku ili za više oblasti, gore navedenih.

Kontakt

ALARMGUARD

  • BOGDANA KNEŽEVIĆA 6
  • Niš
  • Srbija
  • PIB: 107886538
  • Matični broj: 20890037

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.