Algotech d.o.o.

Algotech d.o.o.

O kompaniji

Algotech је kompanija specijalizovana za dizajn i implementaciju sistema integrisanih komunikacija, baziranih na najnaprednijim svetskim rešenjima i tehnologijama. Kompanija je osnovana 1992 godine i kao Algotech grupa uspešno posluje na području Srbije, Mađarske, Češke, Slovačke, Poljske i Rumunije ali je prisutna i na tržištu Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Slovenije.
 

Danas, kada je digitalna transformacija poslovanja u punom zamahu, Algotech je kreirao strategiju diversifikacije poslovnog portfolia kao odgovor na nove tržišne izazove. Fokus poslovne orijentacije je usmeren na digitalizaciju procesa komunikacije, automatizaciju poslovnih procesa ali i na implementaciju drugih naprednih rešenja koja omogućavaju bolju integraciju komunikacionih i prodajnih kanala.

Promene poslovnog okruženja i primene novih tehnologija, koje digitalizacija kao koncept podrazumeva, su izuzetno brze i kompleksne, te kao takve predstavljaju izazov i finansijsko opterećenje ukoliko se ne napravi pravi izbor. Stoga je naš cilj unapređenje stepena zadovoljstva i lojalnosti klijenata, što se postiže kroz profesionalno ispunjenje poslovnih obaveza i kontinuiranu edukaciju zaposlenih, kao i kroz usvajanje korporativne kulture koja je zasnovana na potrebama i zadovoljstvu korisnika.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Požeška 60, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07791640

PIB

101833416

Broj zaposlenih

51 - 100