Alliance international media d.o.o.

Alliance international media d.o.o.

O kompaniji

alliance International media (aim) je osnovana 1991. godine u Londonu, UK, sa ciljem da posluje na globalnom svetskom tržištu, kroz sopstvena predstavništva (Pariz, Brisel, Bon i Rim) i stalne i povremene franšize u još desetak zemalja u svetu.

Tokom prve decenije rada, aim je objavila izdanja na engleskom (za tržište UK i još 64 zemalja u svetu), nemačkom (Nemačka, Austrija, Švajcarska), francuskom (Francuska, Švajcarsks, Belgija), italijanskom, španskom (Španija i Argentina), flamanskom (Belgija, Holandija), poljskom, ruskom, grčkom, turskom, portugalskom (Brazil), kineskom, koreanskom (Južna Koreja) i japanskom.

U Londonu aim je nagrađena jednim od najviših svetskih priznanja u izdavačkoj industriji - Zlatna International Press Distribution Award (IPD), za izdavačku kompaniju sa najvišim stepenom inicijative, investicija i inovacija ...". Tom prilikom su nagrade dodeljene i TIME magazinu, International Herald Tribune, National Geographic, Burda, Wallpaper i nekolicini drugih najuticajnijih globalnih publikacija.

Srpska kompanija aim je osnovana oktobra 2003. godine u Beogradu i od tada izdaje CorD magazin koji je prepoznat kao najuticajniji nezavisni mesečnik na engleskom jeziku u zemlji i regionu. Ciljevi CorD magazina su da unapređuje komunikaciju i razumevanje između stranih i domaćih političkih, diplomatskih i ekonomskih lidera. Više o CorD Magazinu možete saznati ovde.

aim danas izdaje, pored CorD Magazina, više specijalizovanih "biznis-to-biznis" izdanja u saradnji sa Foreign Investors Council (FIC), EBRD, Ambasadama, stranim Privrednim Komorama u Srbiji, Vladom Srbije, VIP Vojvodine, International Business Sector u Srbiji, Skupštinom grada Beograda...

Kontakt

Alliance international media d.o.o.

  • Makenzijeva 67
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 103023711
  • Matični broj: 17490044

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.