ALTERNATIVA MEDICA DOO

ALTERNATIVA MEDICA DOO

O kompaniji

Mi radimo u hemijskoj industriji koja se zove PRIRODA, u onom delu koji služi ljudima tako što im čini lako dostupnim dragocene darove koje su za sve nas proizvele lekovite biljke. Naš pogon za preradu bilja je zato smešten u prirodi, na obroncima Cera, u pitomom mestu Draginac.

Kompanija  „ALTERNATIVA MEDICA“ je osnovana u Beogradu pre više od 20 godina. Osnovna delatnost je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje, prerada biljnih sirovina i proizvodnja organskih biljnih suplemenata, čajeva i ekstrakata. Priroda i zdravlje su temelj na kome se kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“ razvijala, na čelu sa timom iskusnih, visoko kvalifikovanih stručnjaka.

Kompletan proces proizvodnje odvija se po zakonskim propisima i međunarodnim standardima, što podrazumeva upravljanje sistemom kvaliteta u celokupnom proizvodnom procesu, stalnu kontrolu i stručni nadzor u primeni najsavremenijih tehnologija. Kvalitet i efikasnost naših proizvoda stoje na čelu našeg rada i rezultat su dugogodišnjeg  iskustva, kome prethode višegodišnji naučnoistraživački rad i zapaženi rezultati u korišćenju naših biljnih proizvoda. Imamo stalnu težnju da unapređujemo naše procese, naročito u pogledu kvaliteta, neprestano i uporno kontrolišući sve faze, sa osnovnim ciljem da naši korisnici preko nas dobijaju ono najbolje što priroda nudi.

Kontakt

ALTERNATIVA MEDICA DOO

  • Zmaj Jovina 1
  • Loznica
  • Srbija
  • PIB: 101734676
  • Matični broj: 17268775

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.