ALTERNATIVA MEDICA DOO

ALTERNATIVA MEDICA DOO

O kompaniji

Mi radimo u hemijskoj industriji koja se zove PRIRODA, u onom delu koji služi ljudima tako što im čini lako dostupnim dragocene darove koje su za sve nas proizvele lekovite biljke. Naš pogon za preradu bilja je zato smešten u prirodi, na obroncima Cera, u pitomom mestu Draginac.

Kompanija  „ALTERNATIVA MEDICA“ je osnovana u Beogradu pre više od 20 godina. Osnovna delatnost je sakupljanje i gajenje lekovitog bilja u ekološki čistim predelima po principima organske proizvodnje, prerada biljnih sirovina i proizvodnja organskih biljnih suplemenata, čajeva i ekstrakata. Priroda i zdravlje su temelj na kome se kompanija „ALTERNATIVA MEDICA“ razvijala, na čelu sa timom iskusnih, visoko kvalifikovanih stručnjaka.

Kompletan proces proizvodnje odvija se po zakonskim propisima i međunarodnim standardima, što podrazumeva upravljanje sistemom kvaliteta u celokupnom proizvodnom procesu, stalnu kontrolu i stručni nadzor u primeni najsavremenijih tehnologija. Kvalitet i efikasnost naših proizvoda stoje na čelu našeg rada i rezultat su dugogodišnjeg  iskustva, kome prethode višegodišnji naučnoistraživački rad i zapaženi rezultati u korišćenju naših biljnih proizvoda. Imamo stalnu težnju da unapređujemo naše procese, naročito u pogledu kvaliteta, neprestano i uporno kontrolišući sve faze, sa osnovnim ciljem da naši korisnici preko nas dobijaju ono najbolje što priroda nudi.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Zmaj Jovina 1, Loznica, Srbija

Kontakt
Matični broj

17268775

PIB

101734676