ALTI d.o.o.

ALTI d.o.o.

O kompaniji

ALTI je jedan od vodećih distributera i proizvođača računara, robe široke potrošnje i komunikacionih tehnologija u regionu. Predstavništvo ALTI-ja se nalazi u Čačku i Beogradu.

Stalna potreba zadržavanja postojećih i sticanja novih tržišnih udela, uslovila je da portfolio naših poslovnih aktivnosti bude izuzetno raznovrstan. Danas, ALTI Grupa posluje u domenu korporativne prodaje, maloprodaje, veleprodaje kao i onlajn prodaje. Značajna aktivnost je distribucija i snabdevanje maloprodajnih radnji širokim asortimanom računarske i druge opreme, snabdevanje sopstvenih prodavnica i izvoz.

Maloprodajno poslovanje se obavlja kroz tri lanca prodavnica:

  • WinWin
  • Emmi
  • Pc Practic

Trudimo se da se u okvirima našeg maloprodajnog portfolija pronađu najkvalitetniji proizvodi svih renomiranih svetskih proizvođača kako tehničke robe, tako i robe široke potrošnje. Motivisani željom da se korisnicima koji su nam ukazali poverenje pruže vrhunske konsultanske usluge i saveti u odabiru robe i sredstava prema njihovim potrebama, a pod najpovoljnijim mogućim tržišnim uslovima radimo na konstantnom proširenju asortimana robe.

Pored istaknutog, ALTI se bavi i ostalim segmentima iz IT domena: sistemima integracija, konsaltingom, edukacijama, kao i različitim vidovima korporativnog poslovanja.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar oslobodilaca Čačka 78G, Čačak, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07980485

PIB

100893688

Broj zaposlenih

501 - 1000