Aluroll d.o.o. Batočina

Aluroll d.o.o. Batočina

O kompaniji

Aluroll doo je kompanija sa tradicijom dugom 45. godina uspešnog poslovanja u oblasti alu i Pvc proizvoda sa primenom u gradjevinskoj industriji. 

Naša priča počinje davne 1978.god. Tokom proteklih godina uspešnog rada i kontinuiranog rasta,od male porodične radnje prerasli smo u jednu od najvećih kompanija koja se bavi proizvodnjom,prodajom, ugradnjom i servisom industrijskih i komercijalnih segmentnih i rolo vrata, roletni i komarnika, stolarije, krilnih i kliznih kapija, protivpožarnih i senzorskih vrata, vrata za hladnjače i prehrambenu industriju,kao i vrata za hiruške sale i medicinske namene.
Proizvodimo i delove od plastike i čeličnih limova za proizvode iz našeg prodajnog asortimana. Od samog početka vizija osnivača je usmerena na zadovoljenje zahteva naših korisnika, kvalitetu proizvoda I usluga, cenama i rokovima isporuke, asortimanu i kontinuitetu u snabdevanju i isporuci. Težimo ka stalnom poboljšanju dostignutog nivoa kvaliteta.

Nastojimo da svakodnevno u  Aluroll-u najviše ulažemo u ljudske resurse i u unapređenje opreme i procesa.  Svakodnevnim timskim radom, naši zaposleni kojih ima vise od 200, obavljaju najsloženije zadatke da bismo zadovoljili i najsloženije zahteve, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu.

Naš moto je “Napravljeno da traje“ a mi ga svakodnevno primenjujemo na sve naše proizvode, kako iz postojećeg proizvodnog programa, tako i na nove proizvode koje, često se ispostavi, uvodimo kao pioniri na našem tržištu, stvarajući time nove vrednosti za sve naše kupce.

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Karađorđeva 36, 34227 Batočina, Srbija; PJ BEOGRAD, Batajnički drum 4.deo 2A

Kontakt
Matični broj

07626967

PIB

101220521

Broj zaposlenih

101 - 250