Ametek d.o.o.

Ametek d.o.o.

O kompaniji

AMETEK je vodeći svetski proizvođač elektronskih instrumenata i elektromehaničkih uređaja sa godišnjom prodajom od oko 5 milijardi dolara.

AMETEK ima preko 22.000 kolega na više od 150 operativnih lokacija i globalnu mrežu prodaje, servisa i podrške u 30 zemalja širom sveta.

AMETEK se sastoji od dve operativne grupe (Elektronski instrumenti i Elektromehanika), obe sa visoko diferenciranim tehnologijama i vodećim pozicijama na nišnim tržištima.

AMETEK d.o.o. uspešno posluje u Srbiji više od 10 godina, a organizovan je kao biznis kampus u okviru kojeg funkcioniše 11 različitih poslovnih jedinica: Dunkermotoren (Nemačka), MAE (Italija), Compliance Test Solutions (Švajcarska), Spectro Analytical Instruments (Nemačka), Air Technology (Engleska), Grabner Instruments (Austrija), Solartron Metrology (Engleska), Taylor Hobson (Engleska), Mocon (Danska), Atlas (US), Alphasense (Engleska.

Kompanija trenutno ima oko 500 zaposlenih sa ponovnom tendencijom rasta broja zaposlenih i širenja poslovanja.

AMETEK se trudi da u svom svakodnevnom poslovanju neguje korporativne vrednosti kompanije kao što su Etika i integritet, Poštovanje pojedinca,  Inkluzija, Timski rad i Društvena odgovornost.


https://www.youtube.com/watch?v=ifAw1njlukU

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batinska 94, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

20678364

PIB

106775491

Broj zaposlenih

251 - 500