Ametek d.o.o.

Ametek d.o.o.

O kompaniji

AMETEK je vodeći svetski proizvođač elektronskih instrumenata i elektromehaničkih uređaja sa godišnjom prodajom od oko 5 milijardi dolara.

AMETEK ima 19.000 kolega na više od 150 operativnih lokacija i globalnu mrežu prodaje, servisa i podrške u 30 zemalja širom sveta.

AMETEK se sastoji od dve operativne grupe (Elektronski instrumenti i Elektromehanika), obe sa visoko diferenciranim tehnologijama i vodećim pozicijama na nišnim tržištima.

AMETEK d.o.o. uspešno posluje u Srbiji više od 10 godina, a organizovan je kao biznis kampus u okviru kojeg funkcioniše 8 različitih poslovnih jedinica: Dunkermotoren (Nemačka), MAE (Italija), Compliance Test Solutions (Švajcarska), Spectro Analytical Instruments (Nemačka), Air Technology (Engleska), Grabner Instruments (Austrija), Solartron Metrology (Engleska) i Taylor Hobson (Engleska).

Kompanija trenutno ima oko 500 zaposlenih sa ponovnom tendencijom rasta broja zaposlenih i širenja poslovanja.

AMETEK se trudi da u svom svakodnevnom poslovanju neguje korporativne vrednosti kompanije kao što su Etično poslovanje, Poštovanje različitosti, Timski rad, Društvena odgovornost i Održivi razvoj.


https://www.youtube.com/watch?v=ifAw1njlukU

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Batinska 94, Subotica, Srbija

Kontakt
Matični broj

20678364

PIB

106775491

Broj zaposlenih

251 - 500