Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

AmRest

AmRest logo
Zelengorska 1g
Beograd
SRBIJA
101-250
105213141
20343052

AmRest


Da li ste znali da KFC ima više od 16 000 restorana širom sveta?

Prisutni smo u preko 100 zemalja i svakog dana nas poseti skoro dvadeset miliona ljudi. Teško je danas poverovati da je 1930. godine, kad je osnivao svoj prvi KFC restoran, Harlands Sanders imao jedino recept za odličnu piletinu i veliku veru u to da će postići uspeh.

Od početka se rukovodio principom kom je ostao veran i koji je potpuno poštovao.

„Unesi srce u to šta radiš i radi to najbolje što možeš!”

Danas, bez obzira na to što je od tog trenutka prošlo mnogo godina, još uvek poštujemo taj princip.

Verujemo naime da je on odgovoran za uspeh KFC-a i da zbog njega toliko ljudi bira naše restorane – ovde se osećaju prijatno, veruju nam i nagrađuju naše napore.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Kao tim možemo postići svaki cilj – zahvaljujući kulturi rada koja se temelji na našim osnovnim vrednostima. To su: usmerenost prema klijentima, izvrsnost u poslu, ambiciozni ciljevi, povratna informacija, obveze prema ljudima, pozitivna energija, možete računati na nas, te adekvatna finansijska kompenzacija. Ako želiš da se pridružiš izuzetnom timu, rad u KFC-u je mesto za tebe! Srešćeš ljude sa smislom za humor, verom u svoje sposobnosti i puno pozitivne energije. Prestali smo da brojimo koliko je novih prijateljstava sklopljeno u našim restoranima.

"Moja je ekipa iz KFC-a mi je kao druga porodica. Često zajedno provodimo vreme i nakon posla. Izlasci, bioskop, pa čak i zajednički izleti vikendom – uobičajeni su delovi našeg posla! Uigran smo tim – dobro integrisani. Organizujemo zajedničke izlaske, u restoranu slavimo rođendan, organizujemo turnire u bilijaru. Dosadi kod nas mesta nema!"
 

KFC je međunarodna, dinamična i brzorastuća kompanija. Rad ovde je takođe propusnica za druge pogodnosti i atrakcije:

– premije za rezultate,

– nagrade,

– i još puno drugih.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.