AmRest
AmRest

AmRest

Winning Hearts

O kompaniji

Mi smo globalna kompanija sa 45.000+ ljudi u 25 zemalja širom sveta, vođena globalnom svrhom i čvrstim uverenjem da je izvrsnost naše usluge način da osvojimo srca ljudi.


Osnovani 1993. godine, sada smo jedan od najvećih operatera restorana u Evropi i značajan akter u restoranskoj industriji u Kini. Od sušija do hamburgera, od "cigla i maltera" restorana do naših virtuelnih brendova, cilj nam je da pružimo izuzetnu uslugu i neodoljiv ukus naših proizvoda po pristupačnim cenama, našim gostima širom sveta.


AmRest se bavi ljudima, jer su oni koji drži našu kulturu na okupu. Radimo sa različitim brendovima, ali svi smo AmRestovci. Imamo strast da stalno učimo i ambiciju da inspirišemo globalnu industriju restorana. Znamo da svojim snažnim vrednostima, strašću i disciplinom možemo osvojiti srca gostiju, poslužiti odličnu hranu i doneti sreću.
Beneficije

Proces selekcije

AmRest kao kompanija osnažuje ideju zapošljavanja bez iskustva, stoga su vrata naše kompanije otvorena svima koji žele da srećni i nasmejani dolaze na posao. Verujemo da he Will > Skill (Volja > Veštine)! 

Proces selekcije počinje vašom prijavom putem dostupnih oglasa naše kompanije. Sam proces prijave je veoma lagan i ne traje duže od dva minuta

Svaka prijava ide direktno u našu bazu podataka (CTS platforma), gde vaše podatke naš tim regrutera obrađuje na adekvatan način i vama daje povratnu informaciju povodom intervjua u roku od 24h.

Procesu selekcije uvek pristupamo transparentno, objektivno i profesionalno, vodeći se najsavremenijim regrutacionim alatima.

Kakav/a treba da budem tokom intervjua? Veoma je jednostavno, želimo da budete iskreni, nasmejani i pozitivni, to je sve.  Naša pitanja su otvorenog tipa, a atmofera tokom intervjua je prijateljska i opuštena. Kandidat može da postavi bilo kakvo pitanja, da bi dobio/la što bolji uvid u svoj budući posao. Trudimo se da napravimo dobru hemiju tokom intervjua!

Nakon intervjua naši regruteri će vas obavestiti o njihovoj odluci u roku od 12h 

Vrsta selekcije
Intervju
Trajanje selekcije
1
Dana
Krugovi selekcije
1
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Zelengorska 1g, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20343052

PIB

105213141

Broj zaposlenih

101 - 250