Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Amrop Adria

Amrop Adria logo
Obilićev venac 27, prvi sprat
Beograd
SRBIJA
+381 11 26 32 303
< 20
105059921
20305401

Amrop Adria


Amrop Adria je konsultantska firma koja se bavi traženjem i selekcijom rukovodećih kadrova, članova uprava i nadzornih odbora. Amrop Adria ima tri kancelarije: Ljubljana, Zagreb i Beograd odakle pokriva i ostala tržišta bivše Jugoslavije.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Pripremna faza uključuje detaljnu procenu klijentovih potreba i profila upražnjenog radnog mesta. Ključne informacije potiču iz ove analize koja se zatim dopunjava našim znanjem o kompaniji i njenoj trenutnoj poziciji na tržištu. Sve zajedno se integriše u proces traženja i selekcije. Na osnovu ovih informacija definišemo ciljane oblasti poslovanja, kompanije i kandidate. Ovakva analiza predstavlja osnovu i ključni element za uspešno izvršenje zadatka.

U fazi traženja kandidata pažljivo istražujemo tržište i uz identifikaciju ciljanih kompanija i pojedinaca pripremamo dodatne informacije o samom potencijalu tržišta ljudskih resursa za potrebe našeg klijenta. Po završetku faze traženja kandidata pripremamo preliminarnu listu kandidata koju predstavljamo klijentu i po potrebi je usaglašavamo zajedno sa klijentom.

Nakon odobrenja preliminarne liste krećemo uproces kontaktiranja kandidata u potpunoj diskreciji sa ciljem da ih informišemo o poziciji i dobijemo povratnu informaciju da li postoji interesovanje sa njihove strane za dalje razgovore. Shodno tome, u direktnim razgovorima sa kandidatima procenjujemo i analiziramo njihova profesionalna znanja i veštine, razmatramo njihove poslovne uspehe i dostignuća u karijeri, analiziramo njihovu motivaciju i profil ličnosti. Ove informacije sumiramo u detaljnim poverljivim izveštajima o kandidatu i sastavljamo finalnu listu kandidata. Kandidati mogu biti na finalnoj listi samo u slučaju da njihova znanja, veštine, iskustvo i karakter odgovaraju potrebama našeg klijenta.

Predstavljanje kandidata klijentu počinje sa prosleđivanjem finalne liste kandidata i detaljnog izveštaja za svakog od njih pojedinačno. Izveštaji su napisani u istom formatu što omogućava lako poređenje kandidata i njihovih znanja i veština. Nakon što klijent odobri listu kandidata koje želimo da mu prezentujemo, organizujemo razgovore između kandidata i klijenta, sa ili bez našeg prisustva. Nakon obavljenih razgovora sa kandidatima, sa našim klijentom detaljno razgovaramo o predstavljenim kandidatima, ocenjujemo ih i zajedno pravimo listu najboljih kandidata. Uz saglasnost kandidata proveravamo njihove reference.

U završnoj fazi obezbeđujemo podršku našim klijentima u pregovorima oko potpisivanja ugovora sa izabranim kandidatom. I kandidati i klijenti mogu da se oslone na naše iskustvo i poznavanje tržišta ljudskih resursa u svakoj fazi pregovora oko potpisivanja ugovora. Po potpisivanju ugovora naši konsultanti održavaju redovan kontakt sa klijentom i kandidatom kako bi bili sigurni da se kandidat što uspešnije integriše u novo radno okruženje.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naš primarni cilj je zadovoljstvo naših klijenata i kandidata. Nastojimo da budemo najbolji u profesionalnom pristupu i visokom kvalitetu usluga.
To podrazumeva postojanje profesionalnog i iskusnog tima zaposlenih. Profesionalnost našeg tima održavamo kroz konstantno usavršavanje, redovne obuke i kontinuiran razvoj.
Našim zaposlenima obezbeđujemo prijatne uslove za rad, u okruženju koje se zalaže za međusobno poštovanje i timski rad.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.