Apatinska pivara d.o.o.
Apatinska pivara d.o.o.

Apatinska pivara d.o.o.

O kompaniji

Apatinska pivara, Molson Coors Beverage Company


Apatinska pivara, deo jedne od najvećih globalnih pivarskih kompanija, Molson Coors Beverage Company, jedan je od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Nastala davne 1756. godine, Apatinska pivara je ujedno i najstarija pivara koja posluje u okviru ove grupacije. Danas Molson Coors Beverage Company u svetu broji oko 17.600 zaposlenih, dok nas je u Srbji oko 700. Pored tržišta Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i dalekog istoka posluje i na tržištima Srbije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Crne Gore, Rumunije i Slovačke.


Vrednosti koje živimo i negujemo


Naš cilj je da budemo prvi izbor za naše zaposlene, kupce i potrošače, a naše vrednosti koje živimo svakodnevno dokaz su da su nam zaposleni na prvom mestu, da smo odvažni i odlučni, da smo spremni da preuzmemo odgovornost, da uvek tražimo načine da učimo i napredujemo, pomognemo jedni drugima u razvoju. Takođe smo i strastveni ambasadori naših brendova i poslovanja, te verujemo da je važno da prepoznamo i zajedno proslavimo naša dostignuća.


Ljudi na prvom mestu!


U samom srcu našeg poslovanja nalazi se koncept podržavanja različitosti i inkluzije. Pivo nas spaja, a razlike nas čine snažnijim. Uživanje u našim različitostima pomaže nam da istražimo neiskorišćene mogućnosti.


Apatinska pivara je i ove 2024. godine, drugu godinu zaredom dobila dvostruku nagradu Instituta Top Employer odnosno sertifikat „Top Employer Serbia” i „Top Employer Europe” . Dobijanjem ova dva sertifikata, Apatinska pivara je globalno priznata po svojoj izvrsnosti u praksi sa zaposlenima. 


Sa zadovoljstvom ističemo da smo prva kompanija u FMCG industriji koja poseduje potpuni Familiy Friendly sertifikat. Naš cilj je da stvorimo okruženje koje svakoga u našem timu iznova motiviše da bude najbolja verzija sebe, pružajući podršku ličnom zdravlju, sreći i životnim uspesima. Nekoliko godina za redom smo proglašavani Najboljim poslodavcem u Srbiji jer nudimo velike razvojne mogućnosti, negujemo timski duh, različitosti, slobodu mišljenja i otvorenu komunikaciju.


Uvek nam je drago da govorimo o našoj tradiciji, ali isto tako smo usmereni na moderno poslovanje i savremen koncept rada koji podrazumevaju dobrobit zaposlenih i balans između poslovnog i privatnog života. Kako bi se naši zaposleni osećali prijatno i kako bi bili srećni svakodnevno radimo na uvođenju dodatnih beneficija u domenu organizacije rada, radnog vremena, ljudskih resursa i finansijske podrške zaposlenima. Izgradili smo i Wellbeing platformu Kako si danas? za naše zaposlene, promovišući zdrav i kvalitetan način života.


Odgovoran poslodavac u svim aspekima poslovanja


Pored nagrada za kvalitet proizvoda, naše kampanje su svojom kreativnošću i originalnošću proteklih godina osvajale brojna priznanja i za Društveno odgovorni i humanitarni projekat.  Kampanju „Kad pijem ne vozim“ pokrenuli smo među prvima u regionu pre skoro dve decenije. To je ujedno i kampanja sa najdužom tradicijom u kojoj Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije i Uprava saobraćajne policije učestvuju. Jubilej predstavlja svojevrstan podsetnik o odgovornoj konzumaciji alkohola, kao i da su bezbednost i sigurnost u saobraćaju prioritet.


Volimo i nagrade


Ponosni smo nosioci prestižnih priznanja „Najbolje iz Srbije", „Najbolje iz Vojvodine”, kao i nagrade „Brend Decenije" i priznanja „Moj izbor”. Na beogradskom Beer Festu, Jelen Pivo je osam puta proglašeno za „Najbolje pivo Beer Festa”, a petnaest godina zaredom Jelen je nosilac nagrade međunarodne selekcije kvaliteta „Monde Selection”.

Verujemo da su vam dobro poznati brendovi Apatinske pivare - Jelen pivo, Jelen Fresh, Nikšićko, Nikšićko Tamno, Nikšićko IPA, Apatinsko pivo, Lowenbrau, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Corona, Hoegaarden i Leffe. 

www.apatinskapivara.rs

Živeli!

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije u Apatinskoj pivari u proseku traje mesec dana. U zavisnosti od pozicije, kandidati prolaze kroz različite krugove selekcije, kao što su testiranje, intervjui sa menadžerima i HR-om,  rešavanje određenih situacija, centri procene i slično.
Trudimo se da se na razgovorima kandidati osećaju prijatno i da čak iako ne postanu naši zaposleni, osete porodičnu i prijateljsku atmosferu koja vlada u Apatinskoj pivari. U kandidatima tražimo različitosti, jer smatramo da nas upravo one čine snažnijim i pomažu nam da istražimo neiskorišćene mogućnosti.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Trg Oslobođenja 5, Apatin, Srbija

Kontakt
Matični broj

08045577

PIB

100962933

Broj zaposlenih

501 - 1000