APM Print d.o.o.

APM Print d.o.o.

O kompaniji

APM PRINT d.o.o.
Osnovna delatnost APM PRINT-a je štampa dnevnih novina. Kompanija je počela sa radom u septembru 2003. godine, posele deset godina uspešnog rada i konstantnog ulaganja u nove tehnologije i kapacitete početkom septembra 2013. puštena u rad nova štamparska mašina sa pratećom opremom koja je omogućila da APM PRINT postane lider u svojoj delatnosti.
Kvalitet i pouzdanost je ono po čemu nas prepoznaju svi privredni subjekti sa kojima APM PRINT sarađuje a posebno izdavači koji koriste naše usluge.
Proizvodni potencijal je višestruko uvećan što ovu štampariju čini najvećom novinskom štamparijom u Srbiji. Trenutno se u njoj štampa 6 dnevnih novina sa nacionalnom pokrivenošću, nekoliko nedeljnih izdanja i mesečnika kao i veći broj regionalnih novina. Pored toga, štamparija proizvodi specijalna izdanja i komercijalne dodatke po zahtevima klijenata. Uz osnovnu delatnost, štamparija je u mogućnosti da ponudi i specifične usluge (celofaniranje, insertovanje, …) kao dopunu i kvalitetno unapređenje štampanih proizvoda po zahtevu izdavača.
Postupak regrutacije i selekcije poslodavca
Nakon što kandidati pošalju biografije do određenog roka u okviru određenog konkursa, stručne službe pregledaju dostavljene biografije i vrše prvi krug selekcije. Kandidati koji ispunjavaju uslove iz konkursa dobijaju poziv na razgovor gde kroz niz precizno definisanih pitanja saznajemo koje su mogućnosti kandidata. Po završetku prvog kruga razgovora kandidatu se saopštava da li će biti pozvan u drug krug razgovora.

Kontakt

Adresa

Milutina Milankovića 29, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17163604

PIB

100295678

Broj zaposlenih

51 - 100