Apotekarska ustanova Lilly drogerie

Apotekarska ustanova Lilly drogerie

O kompaniji

Kada smo 2003. godine osnovali Lilly drogerije želeli smo samo jedno: da našim sugrađanima, komšijama učinimo dostupnom najkvalitetniju kozmetiku, sredstva za negu tela, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

I posvetili smo se ostvarivanju te želje.

Od 2006. godine, našim potrošačima su u okviru Lilly drogerija postale dostupne i apoteke Lilly drogerie – u kojima profesionalni farmaceuti pored saveta i besprekorne usluge mogu da ponude i veliki izbor lekova po najpovoljnim cenama.

Ubrzo je postalo jasno da ta i takva želja nije bila samo naša do 2024. godine otvoreno je više od 200 Lilly drogerija širom Srbije što je dokaz da su naši sugrađani u ponudi prepoznali ono što su tražili. Njihovo zadovoljstvo je ujedno i najbolja preporuka koja se može dobiti. Ako tim preporukama dodate posvećenost ispunjenju želja naših kupaca, česte akcije sniženja cena i dobru uslugu – jasno je zašto su Lilly drogerije danas najpopularniji lanac drogerija u Srbiji, koji dnevno usluži 60 000 kupaca.

Oduvek smo umeli da ispunimo i – želju više.

Da bismo tržištu ponudili više – pokrenuli smo i sopstvenu proizvodnju preparata kreiranih na prirodnoj bazi – a koje odlikuje odličan kvalitet i razumna cena. U saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima razvili smo širok asortiman proizvoda VELNEA i VEOMA ZDRAVA KREMA o kojima se možete informisati i na ovim stranicama.

Danas Lilly drogerije zapošljavaju više od 2500 ljudi i radi po standardima ISO kvaliteta.

Sve navedeno učinilo je da smo napravili još jedan korak dalje i proširili smo se na tržište Bugarske i Grčke gde beležimo mnogo bolje rezultate nego što bi se moglo očekivati prilikom ulaska na stano tržište.

Ove godine Lilly drogerije proslavljaju dvadeset godina uspešnog rada. Uspeh je rezultat ispunjenja želja sa početka ove priče i želja koje ste nam tokom prethodnih godina iskazivali. Radimo na tome da i njih ispunimo.

Kontakt

Adresa

Žorža Klemansoa 19, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17670816

PIB

104552057