Apotekarska ustanova Zdravlje lek

Apotekarska ustanova Zdravlje lek

O kompaniji

Apotekarska ustanova ZDRAVLJE LEK je porodična kompanija koja neguje desetogodišnju tradiciju. Od osnivanja ZDRAVLJE LEK neguje kulturu korporativne odgovornosti i nosi je sa sobom u svaki grad u kome otvara apoteku. Vođeni idejom humanosti, stvaranjem boljih uslova za život, uključuje se u razvoj lokalne zajednice, pomaže onima kojima je pomoć potrebna i živi život sa svojim sugrađanima. Odgovornost je ključna vrednost naše kompanije. Odgovorni smo najpre prema sebi, svojim porodicama i bližnjima, kupcima, poslovnim partnerima i lokalnoj zajednici. Odgovorno i savesno obavljamo svoj posao i gradimo međusobne odnose zasnovane na poverenju i poštovanju. 

Svakodnevno ispunjavamo očekivanja naših pacijenata, obezbeđujemo kvalitetne proizvode i dobru uslugu. Trudimo se da stalno budemo prvi i pravi izbor u njihovoj kupovini.

Osmeh je znak vere u sebe, u firmu i posao koji radimo, u ljude sa kojima radimo, u pacijente koje rado dočekujemo u našim apotekama. Osmehujemo se i delimo radost i zadovoljstvo sa svima oko nas.

Ulaganjem u zaposlene, stalnim usavršavanjem, podrškom i negovanjem lojalnosti, ZDRAVLJE LEK stiče epitet prave porodične firme koja svojim radnicima pruža sigurnost i neprestanu podršku.

Ponosni smo na snagu, energiju i različitost svakog pojedinca koga karakteriše konstruktivan pristup prema drugim članovima tima. Negujemo otvorenost da svako može da izrazi svoj stav i mišljenje. Klima uzajamnog poverenja i poštovanja jača naš tim, jača našu porodicu.

Ambicija kao unutrašnja i pokretačka snaga krasi svakog pojedinca. Preuzimanje inicijative u pronalaženju novih rešenja u svim segmentima posla pomera granice u težnji drugačijeg načina ostvarivanja ciljeva.

Negovanje porodične vrednosti je vizija ove porodične kompanije.

Svake godine se zaposleni u Apotekarskoj ustanovi ZDRAVLJE LEK sastaju da obeleže još jednu u nizu uspešnih poslovnih godina. Jubilarnim nagradama nagrađujemo zaposlene i pohvaljujemo timski duh i najbolje pojedince.

Ono po čemu se Apotekarska ustanova ZDRAVLJE LEK izdvaja na tržištu jeste konstantan rad sa zaposlenim farmaceutima i tehničarima  na usavršavanju i upoznavanju najnovijih dostignuća medicine i farmakologije, sa ciljem da se pacijentima ponudi najbolji mogući savet. ZDRAVLJE LEK u svom poslovanju primenjuje najsavremenije evropske standarde u nabavci, distribuciji, skladištenju i izlaganju lekova i lekovitih sredstava, sve sa ciljem maksimalne bezbednosti za pacijente.

Mi smo profesionalci koji znaju da zdravlje drugih ljudi zavisi od kvaliteta našeg rada. Kontinuirano sticanje znanja nas osnažuje da pružamo izvanrednu uslugu našim pacijentima. Stručno i ljubazno osoblje naših apoteka pružiće pravi savet i olakšati izbor proizvoda, jer svakom kupcu pristupamo sa aspekta specifičnosti njegovih potreba.


U svojoj ponudi, ZDRAVLJE LEK poseduje i liniju proizvoda pomoćnih lekovitih sredstava, kao i kozmetičkih proizvoda vrhunskog kvaliteta koje smo za naše pacijente, proizveli u R. Srbiji. 

Svakog meseca, u saradnji sa renomiranim farmaceutskim i kozmetičkim kompanijama, organizujemo brojne akcije pomoću kojih predstavljamo naš asortiman.

Sa namerom da nagradimo lojalnost i uvažimo individualne potrebe naših korisnika, 2021. godine smo lansirali Loyalty program. Uspeh Loyalty programa leži u njegovoj transparentnosti, ciljanoj ponudi i  atraktivnosti za različite grupe pacijenata, a jednostavnom i kratkom registracijom u apoteci pacijenti stiču pravo na brojne pogodnosti koje Loyalty program pruža.

Online apoteka je adresa na kojoj  je zdravlje na dohvat ruke, a servis i usluga razvijeni da zadovolje sve potrebe naših pacijenata bez dolaska u apoteku. Zapošljavamo 110 radnika od čega su 90 zaposlenih farmaceutske struke.

Prisutni smo na 16 lokacija širom naše zemlje i biće nas još.


Apotekarska ustanova ZDRAVLJE LEK je deo ZDRAVLJE LEK HEALTHCARE GROUP, kojoj pripadaju i: POLIKLINIKA "ZDRAVLJE CLINIC", Medicinska laboratorija "ZDRAVLJE LAB - CENTRALNA LABORATORIJA",  Ambulanta za zdravstvenu negu i prvu pomoć "ZDRAVLJE MEDICAL-CENTRALNA AMBULANTA".

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Kosovska 31, Kragujevac, Srbija

Kontakt
Matični broj

17872419

PIB

108798395